maanantaina, lokakuuta 31, 2005

s-track | X Ray Spex -IdentityMenen huomenna luennoimaan Tampereelle verkkotaiteesta. Kävin tänään vanhoja matskujani läpi ja samalla hieman päivitin aineistoa. Vähän alkoi jännittää. Ei luento itsessään, vaan tämä ylenpalttinen tukkoisuus ja räkäpään raskaus. Niin sanottu ikioma Tamperesyndroomani: viimeksi, kun muutamia vuosia sitten puhuin nettitaiteesta Tampereella jossain seminaarissa vai mikä lienee olikaan, nenä oli tukossa ja ännät ja ärrät vääntyivät suussa muodottomiksi: vaihtoehtoina oli puhua dettitaiteesta tai veikkotaiteesta. Saa nähdä tuleeko samanlaista dadaistista viihdettä tällä kertaa.

Live Herringin kanssa olen kyllä vähän seinässä... Aika meinaa loppua ja langat karata käsistä. Ja ennen muuta järjen rippeet päästä. Ei kuitenkaan sanottavammin ahdista, joten mikäs tässä köllötellessä.

Coloriaan tuli tänään palaute, joka piristi niin paljon, että idearykäisin paperille C-Sivuston Kehityssuunitelma n. 105:n. Eläkepäiviä varten. Muutoin on pari viikkoa sitten aloitettu päivityshomma vielä kesken.

Pannukakku odottaa.

1 kommentti:

Jope kirjoitti...

Päivi, ehkä jännityksesi helpottaa, kun kerron, että olet parhaita luennoitsijoita, joiden luennolla olen koskaan ollut (Taik keväällä).
Koskaan ei ole ollut niin hauskaa, ja kuitenkin informaatiota jäi päähän enemmän kuin normaalisti. Hyvää luentoa!