sunnuntaina, lokakuuta 02, 2005

s-track | Dorothy Collins - Losing My Mind


The Bridge.

Päivä alkoi artsun merkeissä ja loppuu tositv:n tehokatselun merkeissä. Aamulla odotti uusi Lepidophobia -yhteydenotto. Projekti ei ole tällä hetkellä missään esillä (lukuunottamatta omaa sivuani), joten ilahdutti senkin puolesta kovasti - sana kiirii eteenpäin.

Viestistä innouttautuneena huomasin, etten ole kuukauteen päivittänyt artsuiluportfoliotani (enkä sen puoleen työportfoliotanikaan), joten hoidin ne ensin alta pois.

Pitäisi varmaan hankkia joku sunnuntain korvike, kun tuntuu, että viikossa ei ole sellaista päivää, että voisi vaan olla ja öhistä. Lauantai on nyt melkein, mutta kun tuo eilinen shoppailusuoritus tuntuu vieläkin jaloissa - enemmän lauantai on kuntoilunedistämispäivä kuin mitään lokoista löhöämistä. Työksi menee Timpallakin nuo sunnuntait lähes poikkeuksetta (varsinainen sunnuntaimaalari). Pitänee meidän molempien laittaa se paljon puhuttu toivontai tilaukseen.

Mukava oli tosin ulkoilla kirpeäksi kipristelevässä syysilmassa pikkuiseen palaveriin Sohwille Anne A:n ja Päivi M:n kanssa. Cappuccino maistui hyvältä, kun katseli hämäräistä maailmaa sisältä käsin ja kynä piirsi paperille kuviota. Suunnitelma muotoutuu. Jääkäätten innokkaina odottelemaan.

Ei kommentteja: