lauantaina, lokakuuta 01, 2005

s-track | Go! Team - Bottle RocketAjattelin kirjoittaa Coloriaan jonkinlaisen pienen jutun värien käytöstä postimerkeissä, kun aiheesta on jonkin verran kyseltykin. Mielessäni on, että alkaisin kirjoittaa juttuja ja etsiä niihin kuvatkin - mikä tietenkin vie lisää aikaa ja energiaa. Mutta hissukseen. Ehkä parin vuosikymmenen sisällä sisältö kaataisi jo paatuneemmankin värien vihaajan.

Tosielämässä Colorialle ei ole ollut edes varttituntia aikaa lähes kahteen kuukauteen. Tämän päivän olin suunnitellut käyttäväni sen päivittämiseen, mutta kaunis syysilma *pakotti* ulos - ja shoppailemaan. Kotiin palatessa huomasin, että kunto on rapistunut, kun vajaan kuuden tunnin shoppailusession jälkeen on jo kohtuullisen raato. Pitää siis harjoitella.

Saaliskin jäi ohueksi, mutta osaan yllätysostaa jopa itselleni! En olisi ikipäivänä vielä viitisen vuotta sitten uskonut, että joskus käyttäisin rahojani ostaakseni saksankielisen kimurantilla kirjaimistolla 1923 painetun *orgaanisen kemian* oppikirjan. Varmaan suomenkielisenkin ostaminen olisi tuntunut melko harhaiselta ajatukselta. Vaan tuossa se nyt on: Prof. Der. L. Vanino: Die Haupttatsachen der organischen Chemie. Välissä hyvin hentoisella mustekynäjäljellä kirjoitettu kirje, jossa pyydetään anteeksi velkojen maksamattomuutta. Aika pysäyttävä kosketus menneeseen.
--

Henkevän Silakan näyttely vaihtui kuun vaihtuessa: Syntax Error on teemana. Kutsuteoksena on helsinkiläisen Erkki Kirjalaisen Make your statement!. Menkää kokeilemaan omia steitmenttejänne. Ja tervetuloa myös tuomaan omia kuvia esille!

Ei kommentteja: