torstaina, lokakuuta 27, 2005

s-track | Roxy Music - Love Is The DrugViiden tunnin yöunien jälkeen ei ollut ihan freesi olo aamulla. Onneksi Live Herring -palaveeraus alkoi vasta yhdeltä, joten ehti herätä rauhassa. Tänään vasta palaverissa naksahti selkeys siitä, kuinka LÄHELLÄ tapahtuma on. Versus kuinka paljon on tekemättä. Pääsenpähän hyvällä syyllä kasvattamaan tarralappuarmeijani kokoa työpöydällä.

Onneksi paluumatkalla pääsin vihdoinkin hiljentymään Tiimarin autuudessa ja pyysin ilmaisen askartelulehdenkin, jota mainoksessa kovasti esiteltiin. En ole vielä avannut, säästän huomiselle. Muutenkin on lukemista tuolla odottamassa, kun työaika napsahtaa loppuunsa: ammattikirjallisuutena ostin kalliin Photoshop-brassailulehden ja sivukirjallisuudeksi rentouttavan RockSoundin.

Aika hienoa oli palata uupuneena kotiin ja huomata, että päivän aikana oli sähköpostiin tullut ensimmäisen kerran piiiiiiiitkään aikaan enemmän Coloriaan ja artsuiluihin kuin työhön liittyvää postia. Lohdullista, seurata kuinka Coloria kasvaa. Työviestien määrä ei tunnu niin suurelta, vaikka niitä olisi yhtä paljon kuin aiemminkin.

Kaikenlaista pientä piiperrystä olen saanut tänään hoidettua artsuilun ja näiden vapaiden hankkeiden osalta. Tyytyväinen olen itseeni. Sen sijaat työt ovat jääneet hunningolle, niiden pariin siis.

Ei kommentteja: