keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

s-track | The Creatures - Right Now
Tarjoukset sekä graafikolta että painolta on saatu Live Herring -tapahtuman brosyyreille ja muulle. Eli homma todennäköisesti hoitunee jotenkin... ;)

Colorian kanssa puuhastelu taisi taas tyssätä viime viikon energiapurkauksen jälkeen hetkeksi paikalleen: pakko keskittyä noihin työjuttuihin. Mutta pieni huomio kuitenkin: noiden lempiväri- ja inhokkivärikyselyiden sun muun perusteella olisi voinut päätellä, että suurin osa Colorian lukijoista on naisia, mutta tuo plus-miinus-nolla -kysely on saanut miehetkin liikkeelle. Mukavalta tuntuu, kun postiin pamahtelee noita vastauksia; pitää jossain välissä suunnitella, miten tulokset laittaisi visuaalisesti esille. Voisihan sivuille laittaa jotain automatisoitujakin polleja, joissa heti näkee jonkinlaisen kaavion vastauksista, mutta en ole halunnut automatisoida noita tällä hetkellä verkossa olevia, koska kun tiedot käsittelee itse, saa paremman käsityksen jutuista.

Käsittämätöntä postia on lennellyt laatikkooni. Lumen tulo on ilmeisesti saanut kaikkien lyyrisen aivopuoliskon sykkimään. Tänään kaikki työjututkin ovat tulleet jutustelunomaisina ja runomuotoisenakin (!) Ehkä muutkin ovat ilahtuneet ihanaisesta Tiimarin ilmaisjakelumainoksesta, joka on loistoa ja glitteriä täynnä. Tiimarissa se taide asuu.

Ei kommentteja: