lauantaina, lokakuuta 22, 2005

s-track | Sisters of Mercy - This CorrosionEilen elämä ei sitten hymyillyt, lähinnä irvisteli. Heräsin aamulla siihen, että pään paino oli noussut parilla ylimääräisellä tukkoisella kilolla. Ulkona oli kurja ilma, joten sikäli ei haittaa, vaikka tulikin vietettyä koko päivä sisällä. Mutta tuntuuhan se hukkaan heitetyltä ajalta, kun vasta yhdeksältä illalla alkoi tuntua edes vähän eloisalta. Etenkin, kun tuo *megalomaaninen tapahtuma* (kuten taiteilijaseuran jäsenkirjeessä luki...), Live Herring, teettäisi niin paljon hommaa kuin vain ehtisi hoitaa. Viikonloppu on, mutta laitoin silti jo valmiiksi tarjouspyyntöjä sähköpostitse julisteen + hienon näyttelykataloogin tekemisestä. Tiukille tämä vetää sisältönsä puolesta ja graafikko varmaan itkee verta, kun/jos tähän lupautuu.

Taudista huolimatta meillä oli aika antoisa värinäyttelyn suunnittelupalaveri Ullan kanssa. Uusia ideoita on tullut matkan varrella ja kontakteja ulkomaailmaan ollaan ottamassa. Luonnonväreillä värjättyjä lankalahjoituksia vastaanotetaan näyttelyyn. Jos teillä on ja haluatte lahjoittaa, mailatkaa / kontaktoikaa muuten.

Coloriaa olen yrittänyt nyt aina töiden välillä pikkuisen päivitellä. Lähinnä rakennetta uudistelen, eikä uutta sisältöä ole entiseen päivitystiheyteen tulossa, mutta jotain uutta sentään: plus-miinus-nolla on köyhän miehen väribarometri - menkää vastaamaan. Tarkempaa värianalyysia saa suorittaa vapaakentässä, mitä tulee väreistä mieleen-sivulla tai lemppari- ja inhokkivärisivuilla.

Täytyykin varmaan perustaa tuohon oikeaan palstaan jonkinmoinen mainostila kaikille näille projekteilleni, joihin tarvitsisi muiden apua tai toivoisi muuten vain ihmisten osallistuvan...

BBC6 juhlistaa parhaillaan elämäni voittokulkua soittamalla kasariklassikoita. Itkusilmässä ja nostalgianhumuisena täällä kuuntelen korva kaiuttimessa. Ehkä työtkin lähtevät käyntiin tämän tahdissa.

Ei kommentteja: