lauantaina, kesäkuuta 10, 2006

soi | Scissors For Lefty - Ghetto Way


Ruins I. 2006.

Eilen oli käsittämättömän selkärangaton päivä. Roikuin jonkin verran taidemuseolla, mutta ei ainakaan minun kontolleni voi mitään merkittävää osaa näyttelynpystytyksestä laittaa. Tällä kertaa olin se pakollinen lusmuilija. *Painaa päänsä häpeissään* Pitänee vielä kirjoittaa jokin lyhyt juttu CMYK-väreistä.

Tuplasti enemmän vietin aikaa Käsityön museolla, jossa juhlittiin synttäreitä pullakahvittelun merkeissä. Museon edessä keitettiin punamultamaalia (niin marjapuuroisen tuoksuista, että menin kotimatkalla ostamaan marjapuuroa, jonka kuitenkin lopulta unohdin ostaa - sen sijaan ostin retiisejä) ja Ulla piti indigovärjäysnäytöstä. Aamulla mukaan tempaisemani vanha likainen ostoskassi joutui värikylpyyn ja on nyt sininen. Slummityylin katu-uskottavuus on nyt pudonnut minimiin, mutta enää ei tämän shoppailijan kokonaisuus näytä niin kuralätäkköiseltä.

Museolla tapasin myös Annen, jonka kanssa istuttiin tovi punamultahuoneessa juttelemassa. Välittämö-asioitakin - uusia jäseniä on tullut ja tulossa!

Olen tässä parin viikon aikana valmistautunut Flashin uudelleen opetteluun ja yrittänyt vierailla kaikenmaailman informatiivisilla sivuilla. Mikään niistä ei ole kuitenkaan niin täydellisesti heijastanut tunteitani kuin tämä suuri taideteos (joka kirvoitti kyynelnaurut): FLASH.

HUOMIO KANSALAISET! Ylen Teemalla on illan teemana JÄÄTELÖ! Tulee dokumenttia ja elokuvaa! Vihdoinkin Yle ymmärtää television mahdollisuudet edes jollakin tasolla, vaikka ei vieläkään kunnon tosi-tv:tä lähetä.

Jos hän ampuu tarkasti, osuu jäätelö saaliin silmiin ja sokaisee sen, ja sitten metsästäjä köyttää saaliin, kun se on avuton

- Jäätelökivääri, Aku Ankka -

Ei kommentteja: