keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

soi | Pj Harvey - Dress


Bugs I. 2006.

Live Herring 2006 järjestetään tänä vuonna 16.-19.11. Teosten ilmoittaminen nettitaidenäyttelyyn on alkanut. Olen muutamiin newseihin tuon laittanut, mutta massapostitus saanee odottaa aikaa, kunnes jälleen olen vähän kevyemmän työläjän alla.

Viimeksi tänään kävi mielessä, että lopetan kaikki nuo vapaaehtoishenkiset projektini. Työ ei stressaisi ollenkaan, kun sen tekemiseen olisi vähintään tuplasti aikaa ja ehtisin paitsi harrastaa ja ylläpitää Coloriaa kunniallisesti, myös tehdä omia artsuprojektejani.

Tosin myönnettäköön, että viime päivien ajantappajaykkönen on ollut XP:n spider-pasianssi (kiitos vaan Kimmo, kun sen opetit - jos oltaisiin Ameriikassa, haastaisin oikeuteen työaikani tuhoamisesta) ja vinkeätä vetkuttelua olen harrastanut myös äärimmäisen simppelin Putkiaivotestin parissa. Huomautettakoon, että olen jälkimmäisessä varsin hyvä. Ensin mainitussa en loista, mutta ehkä se johtuu kevyehköstä araknofobiastani. En voi keskittyä, kun korteissa on spaddun kuvat, enkä halua myöntää, että se haittaisi niin paljon, että pitäisi vaihtaa korttikuviot.

Suuret on ongelmat.

I think the idea of art kills creativity.

- Douglas Adams -

2 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Postaan tarkistamatta mutta onko tuo Putkiaivotesti se missä on niitä pomppivia laatikoita? Se missä jos ei liikuta hiirtä kuin aivan pakolla ja viime hetkellä pärjää paremmin kuin koko ajan vispaamalla? Sehän se onkin loistava testi ihmistyypistä, lunkisti ottavat pärjäävät aina paremmin, kuin jatkuvasti hössöttävät hätähousut.

Nimetön kirjoitti...

Haa! Tässä vielä vähän erilainen versio samasta lähteestä:

http://ilmailu.org/ultra/laskukierros.htm