sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

II soi | Killing Joke - Invocation

Ei jaksaisi enää. Nyt tuo hieno koneeni sitten käynnistyi kiukutellen. Juuri, kun kiire on taas kovimmillaan ja muutaman kuukauden tienestit pelissä. Sain ilmoituksen, jonka mukaan koneessa on vakava hardware failure, jota ei voi korjata. Pitäisi ottaa yhteyttä paikalliseen tietokonekorjaamoon. Kone käynnistyi pienen ärinän jälkeen kyllä ja näyttäisi toimivan hyvin, mutta koko ajan on olo, että koko masiina rysähtää hetkellä millä hyvänsä. Hyvin alkanut päivä näköjään päättyy harmitukseen ja hammasten kiristykseen. Onneksi ei ole vieressä mitään helposti rikkoutuvaa (*muuta kuin tuo kone, ha ha*), muuten päätyisi roina ilmaradalle. ARGH. Nyrkkeilypussi pitänee hankkia.

Ei auta vinku markkinoilla. Onneksi voi keskittyä nyt aivan kärppänä töihin. Pakko yrittää hoitaa kaikki projektit pikapikaa kuntoon ennenkuin tämä uusi mukahieno kone vinkaisee viimeisensä. En yksinkertaisesti *suostu* uskomaan, että tämä uutuuttaan kiiltelevä kone on jo rikki. Luotan siihen, että Microsoftin laatuohjelmat ne siellä vinkuvat puhtaasti kiusan vuoksi.

Toivottavasti huomenna herään ja huomaan, että tämä olikin vain painajaista.

2 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Mitä hittoa, minä kun luulin että sie oot Mäkisti, mutta ei kai niistä nyt noin paljoa ongelmia VOI olla. < /naiivi

Jaahas. Kreikkalainen ON hyvä paikka syödä, vaikkei listalta kreikkalaisia annoksia löydykään vielä kuin muutama. Mutta retsina on hyvää ja oikean merkkistä näin Suomen mittakaavassa, ja tsatsiki-annoksen voi aina vetää kaksi kertaa, en valita liikaa.

Päivi kirjoitti...

Pitää olla windownisti ihan vain kapinan vuoksi. Yhteiskattava vihani kohdistuu kaikkia tietokoneita kohtaan. Kokemusta on myös kiukuttelevista maceista, mutta niille en osannut tehdä yhtään mitään. Ja applen haukkumisesta ei saa niin paljon pojoja kanssaihmisiltä. Microsoft on hyvä syntipukki kaikelle pahalle maailmassa, joten jo senkin vuoksi...