tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

soi | Procol harum - A Salty Dog


Counting Sheep. 2006.

Alkaa jo toipua eilisestä katastrofista. Suurin osa levyistä lienee ihan ok, mutta tutkiskelu osoitti, että aina Marilyn Manson sai tässä talossa eilen aika täysimittaisesti turpiinsa. Tosin, viat lienevät pääosin koteloissa.

Eilen kävin Väristyksiä-näyttelyn / tilasomistajakoulutuksen palautepalaverissa Tourulassa ja samalla reissulla kaappasin Timpan pakolliselle ruokatauolle ja raahasin helteiseen ja tuuliseen satamaan lettubaarin huomaan. Jäätelötkin tuli nautittua ja suuri mukavuus valtasi puolistressin keskellä. Sirpaleet tuovat onnea?
Tuota jalkapallojuttua pukkaa tuolta BBC6:lta sen verran, että pakostakin tulee seurattua. Aivopesun ansiosta lienen nyt Englannin kannattaja. Telkkarissa tosi-tv voittaa kaikki liigat vielä 10-0, joten olkoon tämä uusi sporttiharrastukseni nyt radion varassa. Värijutunkin radiosta pari päivää sitten tähän liittyen kuulin: jollakulla pelaajalla on vihreät camouflage-kengät! En vaan huomannut kuunnella kenellä...

Mites tämä on päässyt unohtumaan, vaikka on vuoden suurin poshailun aihe: muutama päivä sitten sain viestin New Museum of Contemporary Art:ista... Rhizome.orgista on valittu GROK-projektiin 15 teosta, jotka kootaan yläaste/lukioikäisille tarkoitetuksi rompuksi. Uninvited words on yksi näistä. Pitää pukata projekti cd:lle ja lähettää New Yorkiin. Laitan samalla siis mukaan koko tuon 12 tunnin spämmihölötyksen, jota ei tällä hetkellä voi ladata/streamata serveriltä, koska siellä ei ole tarpeeksi tilaa koko höpinälle...

E Silakan ilmoittautumiskutsua olen postitellut ympäriinsä. Haemme pohjoismaista nettitaidetta esille. Tarjolla on ollut jo muutamia romppujuttuja ynnä installaatiota, mutta ainakin tänä vuonna pidetään täysin nettitaiteen pohjalta - täytyy ensi vuonna harkita vähän laajentamista. Ehkä jotain hybriditöitä voisi ottaakin, mutta sellaisia, joissa netti on pääosassa (ei ladattavaa, mutta streamattavalle voidaan sanoa joo.)

Ellei mitään ole kadonnut oli äskeinen pelkkää mielikuvitusta ja näköharhaa

- Unta vai totta, Aku Ankka -

Ei kommentteja: