tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

soi | Brigade - Made To Wreck


Omnipotenti. 2006.

Tänään Norjassa puukirkot ovat tiukan vartioinnin kohteena, mutta latistettakoon jännityksen sekaista tunnelmaa mainitsemalla pienestä käännösvirheestä, jonka vuoksi Bruce Dickinsonkin jo joutui viime vuonna radio-ohjelmassaan miettimään Number of Beastin kohtaloa. 666 *on* nimittäin käännösvirhe. Itseasiassa pedon luku on 616 - joka on amerikkalaisin katsottuna kesäkuun 16 päivä. HETKINEN! Syntymäpäiväni? *glups* Tämän hienon aasinsiltavihjailun jälkeen ilmoitan vastaanottavani kaikenlaista pääkalloista, mutta en kuitenkaan mielelläni aitoja pääkalloja. Roinaa voi tuoda etukäteen ja jälkikäteen, sillä luultavasti olen syntymäpäivänäni toisaalla.

Ilmeisesti tuo käännösvirhe on ollut tutkijoiden tiedossa jo ties kuinka kauan, mutta jostain syystä 666 pitää pintansa. Onhan se paljon jämäkämmän näköinen kuin Aku Ankan autonnumerotyylinen (313) numerosarja. Vinkeää vain ajatella, että jossain vaiheessa kaikki 666-biisit pitäisi a) sanoittaa ja b)levyjen kannet designata uusiksi. Lisää tärkeää informaatiota asiasta: Number of the Beast (Wikipedia) + Beast's real mark devalued to '616'

Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto
- Albert Einstein -

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua, tosi tylsää kun synttärit ja nimpparit on samana päivänä! Katala temppu vanhemmilta?

Jos lähdet merkkipäiväksi matkoille niin täällä olisi värjäyskurssia silloin...

terveisin kirottu kaima :D

Päivi kirjoitti...

Ihan tietoista tuo on ollut vanhemmilta. Onneksi veli kärsii samasta ongelmasta, ei tarvitse asiasta potea sisaruskateutta. Oikeastaan olisin halunnut syntyä päivää aiemmin, jolloin nimekseni olisi tullut luonnettani hyvin kuvaava Vieno (todennäköisemmin kuitenkin Moona). Seuraavana päivänä olisi nimen valinta ollut tiukilla: mikä voisi olla Urhon feminiini muoto?
Olisi myös ollut mukavaa, jos veli olisi syntynyt päivää myöhemmin ja olisin saanut ulkona huudella Vanamon tahi Linnean perään. Toisaalta myös Maire-niminen veli olisi ollut aika luksusta leikkikentillä.

Päivi kirjoitti...

Kaima: Piti vielä mainitsemani "kiitokset" siitä lentäjätestistä, joka aiheuttaa kohta ties minkä tuppitulehduksen ties minne. Laitoin linkin tuonne blogientryyni, niin saavat muutkin kärsiä.