torstaina, kesäkuuta 08, 2006

soi | Keane - Atlantic


Bugs II. 2006.


Pari viikkoa sitten uutisoitiin, ettei Sävelradion toimilupaa uusittu. Slaagi meinasi tulla. Onneksi meillä on adressit.com: adressi Sävelradion puolesta! Siellä ei öisin puhuta mitään ja Frank Sinatra saattaa laulaa luikauttaa korvaan.

Taidemuseolla käväisin tänään katsomassa Välillä on väriä -näyttelyn ripustusta ja metsästelin tietoa liturgisista väreistä. Soitin jopa kaupunkiseurakuntaan (siellä oli hyvin lempeä-ääninen nainen, joka kertoi minulle kirkkokalenterin olemassaolosta). Asiat selvinnevät ja huomenna meininki jatkuu tehokkaammin (toivottavasti).

Ensi torstaina klo 18 (muistaakseni) avajaiset. Tervetuloa kaikki!
Ja perjantaina (joka viikko) on ilmainen sisäänpääsy sinne toiseen värinäyttelyynkin: Väristyksiä käsityön museolla. Menkää sinnekin kaikki. Hirvittävät kävijämäärätavoitteet painavat päälle.

If it sells, it's art.

- Frank Lloyd -

2 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Muista kysyä myös Ortodokseilta, www.ort.fi vastaa jo moniin kysymyksiin, ja tarkempia yhteystietojakin saapi sieltä. On mukavampaa sakkia kuin Evlutit, imho.

Päivi kirjoitti...

No, tuli tehtyä luterilainen värijuttu. Ortodokseillahan ei käsittääkseni olekaan kovin tarkasti määriteltyä liturgista värijärjestelmää, lähinnä vain suositukset tummista ja vaaleista väreistä. Samoin katolinen ja kaikki muut järjestelmät jäävät kyydistä pois tällä kertaa. Tilan puute - ja johonkin aina pitää rajata...
Mutta toivottavasti tekstiin saan pistettyä jotain selvennystä noista puuttuvista.