tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Skunk Anansie - Everyday Hurts


Eilinen päivä ansaitsisi nobelin. Alkoi masentavalla puuromaisella ololla (arjen valossa näkyvät kaikki mokat, jotka olisi saanut jättää väliin; onneksi suurimmaksi osaksi vain työhön liittyviä - ei henkilökohtaiseen elämään), puolen päivän aikoihin lähdin joogaan parhaaseen sessioon ikinä, Taidetoimikunnassa Live Herring -asioita loksahti kohdalleen ja IP:n onnistuin houkuttelemaan pahuuden teille: jättämään työt hyvän ruoan vuoksi.

Ruoka/kahvireissu kesti useamman tunnin, sisälsi hyvää ruokaa hyvissä paikoissa, hyvää musiikkia, yhteislaulua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Hieman syventävää tilitystäkin, mutta se lomittui sopivasti kokonaisvaltaisen hyväluonteisen outouden orjaksi.

Parin tunnin poissaoloksi suunnittelemani joogaretki venyikin yhdeksän tunnin kokonaisvaltaiseksi virkistyssessioksi. Tänään on ollut ihan eri asenne projektien ja töidenkin kanssa, kun on latautunut. Tosin, heräsin vasta. Menen nauttimaan aamukahvin ennenkuin alan varsinaisiin töihin. Enter-nappia painamaan.

Hyvät ystävät - koti ilman helikopteria ei ole oikea koti

- Lentävä postinkantaja, Aku Ankka -

Ei kommentteja: