tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Imogen Heap - Headlock


Summer. 2006.

Eilen menin pirtsakkana joogaan, mutta paikka oli mummoitettu, pipari ja kahvi tuoksuivat, eikä joogamaton puolikastakaan ollut lattialla. Joten menin taidetoimikuntaan lukemaan sanakirjaa (H-kirjain meneillään). Sieltä jatkoin Nikolainkulmaan puhumaan Live Herringistä ja Arktisen Upeesta.

Kotimatkalla poikkesin poimimaan tatteja Beckerin pihasta - mutta siellä oli vain yksi, joka ei ollut madoitettu. Eikä huolta, päätynee tuokin yksilö värjäyspataan, kunhan sinne saakka pääsee. Vähän bonusyksilöitä kaivattaisiin.

Tänään koko päivä onkin kulunut Live Herringin parissa. Hommaa on ihan hirveästi ja kaikki työasiat seisoo. Pienimuotoinen paniikki puraisi muutama vartti sitten, mutta syvähengitysellä tästäkin selvinnee. Jotenkin niin hölmöltä tuntuu, kun olin etukäteen suunnitellut tekeväni kaikki ajoissa, mutta tuo verkkoyhteyden puuttuminen vesitti suunnitelman aika tehokkaasti. Taas huomaan roikkuvani aikataulun reunalla - saa nähdä, milloin tipahtaa. Laskin juuri silmät kiinni budjettia - taitaa mennä taas vähän yli.

Ai juu, toisaalle rahaa satelee. *grin* Päivi M kävi pokkaamassa sunnuntaina Kulttuurirahaston Välittämölle annetun apurahan. Välillä meillä jo resurssit olivat loppumaisillaan Välittämön kanssa ja meinattiin pistää Välittämö kiinni, mutta apuraha takasi Välittämön toiminnan jatkumisen ainakin kolmeksi vuodeksi verkossa ja kenties muutakin toimintaa. Välittämön galleriaan tuli esille yksi uusi taiteilijakin tällä viikolla: www.valittamo.org/galleria.

Jos luulet olevasi liian pieni vaikuttamaan asioihin, yritä nukkua suljetussa huoneessa, jossa on moskiitto.

- Afrikkalainen sananlasku -

Ei kommentteja: