keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

The Gossip - Standing in the Way of Control


Prisoner. 2006.

Paniikkia ja sydämentykytystä. Pitäisi vain pystyä keskittymään yhteen asiaan ja tehdä se kerralla loppuun ja sen jälkeen aloittaa seuraava. Mutta kun viisi deadlinea hakkaa yhtä aikaa päälle, on vähän vaikea päättää, pistääkö etualalle sen työn, josta palkka maksetaan vai sen harrastuspohjaisen työn, jossa on ihan ehdoton deadline jo mennytkin. Sitten ei osaa päättää ja jää vain pyörittämään peukaloaan paikalleen.
Muutenkin on ollut jotenkin huono startti alkuviikolle. Jos maanantai alkaa puolipaniikilla, se ei näköjään lopu ihan heti. Helpotti tosin kummasti, kun sain pari projektia pykäistyä eteenpäin kunnon askelin. Mutta inhottaa ajatus pankissa ja verotoimistossa juoksemisesta, sellaista kun on tällä viikolla luvassa.

Tänään (tai, oho, eilen) olisi ollut kuulemma tosi-tv-keskustelu teatterilla - mutta enhän sinne päässyt. Koska katsoin tositeeveetä. Ostin eilen tietokoneeseeni digikortin. Ilma-antenni toi vain yllättäviä ongelmia ja lopulta teippasin sen maalarinteipillä sivuttain töröttämään oviaukkoon. Mutta kanavat näkyy ja sehän on pääasia. Nyt voin katsoa tositeeveetä töitä tehdessänikin.

Huu. Tätä odotan.

1 kommentti:

Mikael Korpela kirjoitti...

Kattelin yks päivä apple.comista trailereita ja tuo sama osui silmän. Toinen, mikä pääsi nähtävä-listalleni oli Tideland.