torstaina, lokakuuta 05, 2006

Knife - Like A Pen


Anger. 2006.

&%)Q%&&W"/(&(/%#####½!

Ulkona oleva sää korreloi aika hyvin mielialani kanssa. Päässä asuu moukarimies, aikataulu mättää kaikessa, enkä saa mitään tehtyä. Live Herringiin tulvii postia, joihin en nyt pysty vastaamaan - ja ne varsinaiset palkkatyöt eivät ole enää kohta palkkatöitä, koska en saa niitä tehtyä. Tunti meni Colorian foorumiin tulleiden spämmien poistamiseen ja kiellettyjen ip-osoitteiden sun muiden värkkäämiseen. Jonkinlaisia kieroja kiksejä sain siitä, että olen saattanut jonkun semiraivon partaalle: joku ihmetteli Colorian palautteessa, että minkä ihmeen takia sellaisia sivuja edes tehdään (ja toinen vuodatti sivujenteko-ohjeita, lainaus luettavissa Colorian logitiedoista).

Ajattelin mennä kylpyammeeseen, pimeään pesuhuoneeseen lojumaan, mutta siellä asuukin nykyään värjäysprojektini. Kai se on pakko jaksaa siivota pois, jotta pääsee kylpykuulien armolle. Ja kai se on myönnettävä itselleen, että taiji jää tänään väliin. Turha edes yrittää liikahtaa minnekään.

Onneksi tämä on suurelta osin vain väsymyksen aiheuttamaa kitinäherkkyyttä. Huomenna on todennäköisesti hilpeämpi päivä.

Ihminen yksin kärsi niin hirvittävästi tässä maailmassa, että hänen oli pakko keksiä nauru.

Friedrich Nietzsche

1 kommentti:

marja-leena kirjoitti...

Tämä sarja kuviasi ovat ihanat! Olisi mielenkiintoista jo joskus kirjoittaisit miten teet ne, esimerkiksi käytätkö omia valokuvia vai ns. vanhoja "found photos".