tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Clark - Vengeance Drools


Vetänyt vähän tiukille. Ruumiskin (tämä, jota yritän käyttää aivoillani) jo kieltäytyy yhteistyöstä. Eilinen meni lojuen ja kituen. Kiitosta ylistin pimeydelle, joka laskeutui jo kolmen maissa iltapäivällä, eikä päästänyt sisään valon tihaustakaan. Tänä aamuna oli jo paljon parempi olo. Suorastaan energiaa puhkuen ryntäsin keskeneräisten projektien pariin ja aika paljon ehdin alta saada pois, ennenkuin Petäjäveden InnoFoorumi kutsui.

Erityisen kiinnostava oli Ulla-Maaria Mutasen (www.hobbyprincess.com) ThingLink -projekti (thinglink.org). Tavoitteena identifioida käsityötuotteita. Tosin, joku saksalainen on kahdeksan tuntia sitten hankkinut labelin itselleen: "me_myself_and_I" Made 35 years ago by my_parents in Germany. Hmph. Mikä olikaan ensimmäinen luennosta pulpahtanut ajatus, kun luennolla istuin - ja mitä muistikirjaani kirjoitin. [...] Muu vihkoon päätynyt olikin samanlaista kukkakuviota toisensa jälkeen.

---
Lauantaina oli sentään melkein oikea vapaapäivä. Tein töitä vain muutaman tunnin illalla. Päivä seikkailtiin markettireissulla. Lievä pettymys oli kyllä aina odottamani merirosvokorupelilaitteella pelaaminen. Siitä voittaa yleensä aina jonkun muovirihkaman, kun euron vain laittaa oikeasta aukosta sisään. Tällä kertaa ei tullut voittoa. :(

Ei kommentteja: