sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Liam Frost & The Slowdown Family - Paperboats


Haasteen uhri.

Työhuoneessani ei brassailla koneiden määrällä, vaan absoluuttisella, pitkälle harkitulla tyylillä.

Monitorini päällä asuu Esko, vaaleanpunainen lohikäärme. Nurkassa monitorin takana muovikukka, lahja ystävältä, ja ainoa kukkien edustaja, joka selvinnyt taloudessamme hengissä (jo yli neljä vuotta). Monitorin koristeena on muutamia kymmeniä post-it-lappusia ja puoliksi käytettyjä nenäliinoja. Vieressä on aina joko kahvikuppi (Muumi) tai tuo tehosekoittimen kippo täynnä vettä, jotta ei tarvitse koko ajan rampata hakemassa juomista.

Kaiuttimet ovat ensimmäisen koneeni Juster-kaiuttimet vuodelta 1996, mutta paremmat kuin uuden koneen mukana tulleet. Niiden välissä sijaitsee kamerani (4.0 megapikseliä, Canon ixus, Anttilasta; paitsi ei tässä kuvassa, koska se on kädessäni) sekä GBA -pelikone.

Skannerini on hautautunut paperien alle, joten en viitsi tarkistaa, minkä merkkinen se on. Samassa läjässä on myös laitteiden latureita ja piuhoja ja muuta tarpeellista ryönää. Ja paperien päällä näyttää olevan myös pussillinen tähtipaljetteja.
Huomiota kiinnittäisin myös etualan lankapuhelimeen sekä sen vieressä lojuvaan faksipaperirullaan (talossa ei ole faksia). Puhelimen vieressä oleva Timpan tekemä pahvinen rasia mutterikansineen oli aikanaan hieno, mutta nyt puhelupaniikkien aikana rei'itetty. Sulkakynän otan mukaani Tärkeisiin Palavereihin, pääkallokynän ostin pikkuveljelleni lahjaksi, mutten raaskinut antaa, kun oli niin hieno (*nyt sait sitten tämänkin selville*) ja Tiimarin kimallekynä on kaunis, mutta kirjoituskelvoton. Sukkapuikkojen yms. olemassaolon tajusin vasta tätä kuvaa tutkiessani - olen etsinyt niitä.

Jossain näkymättömissä pöydän alla on myös edullisin laserprintteri, jonka löysin. Ja siihenkin pitää kohta vaihtaa mustetta.

Harmittaa vähän, kun kuvassa ei näy hieno musta Pikku Myy -hiirimattoni.

Hyvä murtovaras, ennenkuin tulet tänne, lue tämä: kyllä nuo muiden kuvaukset arvokkaiden tavaroiden sijainnista on tarkempia ja laitteet on kalliimpia ja eksaktimpia, eikös vain? Arvokas roina löytyy varmasti helpommin muualta kuin pikku työhuoneestani. Varsinkin, kun huoneeni vaihtaa orgaanisesti muotoaan joka ilta. Ja Esko siinä monitorin päällä on äkäinen ja sillä on terävät hampaat.

Eh.

Ei kommentteja: