perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Gothic Archies - The Wolrd Is A Very Scary Place

NIIN hillitön päivä, ettei rajaa. Koko päivän meilaillut, soitellut ja tärissyt hermostuneesti sekä työasioita että Live Herring -asioita. Ja nyt on pakko mennä koneen edestä pois, ennenkuin pää iskeytyy monitorin ruudun läpi jonkun lihaskouristuksen varjolla.

Hirveä on ollut ähinä, mutta suhteellisen paljon olen saanut aikaankin. Helpottuneena totean, että jopa on aikakin mennä vähän yli; olen ansainnutkin pienen tauon. Menen katsomaan tositeeveetä.

Linkittäkää Live Herring. Joko yllä olevalla pikku kuvasella tahi imuroikaa mieleisenne Live Herringin säläsivulta. Linkki osoitteeseen http://liveherring.org.

Ennenkaikkea, ohjelmaan kannattaa tutustua. Jotain on verkossa ja pian päivittyy. Ohjelmalehtisiä alkaa saada ensi viikolla useista pisteistä Jyväskylästä, mm. Taidemuseolta, Beckeristä ja Vakkarista. Tähän kaikessa toimeliaisuudessani laitan luentosarjan vielä aikataulun.

Live Herring -luennot
Jyväskylän yliopisto, Juomatehdas JT120

torstai 16.11. klo 12.15–16
12.15 Giovanna Di Rosario | Sensing E-poetry: awakening of the senses
13.15 Gun Holmström | On interactivity, psykokinetics and public instruments.
14.45 Kalle Kuisma, Vadelma.org | Communal art and new media

perjantai 17.11. klo 12.15-14.45
12.15 Nathalie Aubret & Terike Haapoja | Crossing boundaries - On cultural organizations and artistic practices operating at
the crossing of disciplines

13.30 Lea Turto | Verkko intiiminä tilana // suomenkielinen luento


Ilmaista on ja toivottavasti iloistakin, joten kaikki liikkeelle.

Ei kommentteja: