maanantaina, elokuuta 01, 2005

Lakipitoinen maailma


Live Herring - Nordic Net Art Event
November 17-20, 2005 Jyväskylä, Finland

http://www.liveherring.org
Elävä Silakka / Live Herring - Nordic net art exhibition + seminar about Nordic net art organized by University of Jyväskylä (Digital Culture, Department of Art and Culture Research) + Arctic & Fabulous Nordic Film Festival. All these three events are organized independently but in close co-operation.
All Nordic new media artists are invited to submit works to a net art exhibition. Submission of art works will close September 30th, 2005
For more information + guidelines view http://www.liveherring.org/

----

Tänään pyörinyt pää silakoissa sekä että. Anssia ahdistelin oikein olan takaa Henkevän Silakan kanssa. Näyttely vaihtui näpsäkästi itsestään yöllä ja tänään olen yrittänyt hoitaa taas tiedotuspuolta. Mutta minkä sille voi, että pää vain nykii, eikä ajatus kulje. Toista silakkaa mielessäni pitäen sain vihdoinkin valmiiksi huonon, mutta ah, niin silmiinpistävän bannerin (vai pitäisikö sanoa silmiä pistävän), joka m-cultista pyydettiin pistämään. Live Herringistä laitoin tietoa myös nettimen listalle.

Iitistä Väripaletti-projektista soitti Kris-tiina. Kansainvälinen värifestari järjestetään reilun viikon päästä ja seminaariluento-outlineani jo vähän kyseltiin käännöstä varten. Huvittavaa on se, että soiton tullessa olin istunut tyhjän ruudun edessä lähes puoli tuntia. Kirjoittamassa ko. tekstiä. Jutustelu kyllä helpotti oloa melkoisesti ja kirjoittaminen alkoi luonnistua - luonnos on kohta valmis ja huomenna varmaan saan sen lähetettyäkin. Huono puoli on se, että olin tukeutunut täysin nettiesitykseen, mutta ei ole nettiyhteyttä... Pitänee etsiä ja soveltaa jotakin.

Jude Lawsta on tullut nyky-yhteiskuntamme piina. Muutama viikko sitten Sherlock Holmes-sarjaa katsoessamme aloimme siristellä silmiämme, josko näyttelijä olisi ollut Jude Law (kyllä) ja pari päivää sitten katselemamme Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarjan (meniköhän se nyt oikein?) kohdalla kävi sama juttu: 'onko tuo kertoja Jude Law?' (Kyllä.) Eilen tuli hirveä hinku katsoa lisää elokuvia ja mietin jo hyllystä löytyvää Sky Captainia (jossa myös Jude Law), mutta päädyimme sitten vuokraamaan jotain ennen näkemätöntä. Yksi eilisen vaihtoehtofilmi olisi ollut Lawn tähdittämä Alfie, mutta jätettiin hyllyyn, kun Aviator (Lentäjä?) oli paikalla. Parin kymmenen katseluminuutin jälkeen Timppa kysyi: 'onko tuo Jude Law?' (Kyllä.) Lawitettu maailma on minua huvittanut koko päivän, mutta äsken kyllä alkoi jo melkein pelottaa - avasin television vilkaistakseni mitä siellä on... Jude Law. Ensimmäisellä kanavalla tuli tuon Sky Captain -dvd:n mainos ja toisella jotain juttua tulevasta leffasta All the King's Men.

Sivulauseessa mainittakoon, että viime päivien elokuvakokemukset (...dvd) ovat olleet itsessään aika huimia. Olen pyörinyt kateudesta surkeiden sattumusten graafisen ulkoasun nähdessäni.

Näin se on. Muumi vilkuilee minua vihaisesti ja Law vaanii teeveessä.

Ei kommentteja: