lauantaina, elokuuta 06, 2005

Nukkunut liikaa


Eilen sain valmiiksi: Oblivion. Esillä Henkevän Silakan Koti/Home -teemaisessa näyttelyssä. Toivottavasti pointti aukenee edes jollekin.

Oma muisti toimii vielä suhteellisen hyvin, mutta siitä huolimatta pää on tyhjää täynnä ja lisää vielä mahtuu. Tyhjyyttä. Ei edes nukkuminen kahteentoista saakka auttanut. Mutta pohjatonta työurakkaa keventää tavallistakin hauskemmin juonnettu BBC2:n Friday Night Is Music Night. Koodikin asettuu mukavammin, kun on kevyttä bigband-musaa taustalla.

Olen rampannut niin paljon muka-palavereissa ja rupattelupitoisissa tapaamisissa, että työtä on päässyt taas kertymään edellisten päälle ihan tarpeeksi. Viikon huippusuoritukseksi on kyllä katsottava eilinen laskun-vieminen-taidetoimikuntaan-projekti: lähdin reippahasti matkaan ja matkalla tajusin, etten ollut edes printannut koko laskua. (Tämä suoritus ei liity todennäköisesti dementoitumiseen, vaan enemmänkin siihen, että perusvarustukseeni kuuluu sekopääprosessori ja epälooginen sisäinen käyttöjärjestelmä). Mutta kuten kaikilla parikymmenminuuttisiksi tarkoittamillani piipahduksillani alkuperäisestä määränpäästäni ja tehtävästäni jäljelle jää vain kevyt vihjaus ja lopputulos on aiotusta poiketen aina jotain muuta: laskun puuttuminen ei ollut lopulta mitään oleellista. Sain sentään lohdutuksena kahvia ja lähetin tehtäviä - vein pari Marjan mosaiikkia Beckeriin, jossa käydyn keskustelutuokin jälkeen soitin Timpan seuralaisekseni Taidemuseon Holviin katsomaan Graphica Creativaa, josta tie vei Kirkkopuistoon jäätelölle, edelleen Sammakkoon kirjaostoksille ja alkuperäisen suunnitelman vastaisesti näyttelynavajaisten sijaan Sohwin terassille syömään (odottamaton kulinaristinen nautinto) (!), kaupan karkkihyllyjen ja videovuokraamon kautta lopulta kotiin.

Linkkivinkeistä tämän viikon asiallisin: Foreign Languages Swearing, Profanity, Cursing, Cussing and Insulting! VAROITUS! Sivu pyytää asentamaan jotain omaa ohjelmaansa + tunkee adwarea. Ihmiset, joilla ei ole kunnon palomuuria ja viruksentorjuntaa, olkaa varoitettu: ällös mennös kokeilemaan. Itse en mitään asentanut, kun swahiliksi kiroileminen ei tällä hetkellä oikein tartu, eikä adwaren poistaminen viikonloppupuuhana oikein innosta. Lokeroin pahanpäivän-bestoffeihin, jos sitä sitten hämäränä, synkkänä talvi-iltana olisi enemmän hyötyä.

Nyt ulkona on liian hienoa ja kesäistä angstitella.

Ei kommentteja: