maanantaina, elokuuta 22, 2005

Satunnaiset sanat


Autotarha I. 050505.

Viikonloppuna rentouduin vanhempieni luona värjäilemällä lankoja (pietaryrtillä, krapilla ja nokkosilla). Olipahan sessio. Periaatteessa rentouttavaa toimintaa, mutta kyllä olin melkoinen vihannes projektin jälkeen. Langat jäivät kuivumaan äidin huomaan, eikä kuviakaan niistä ole. Mutta hienoutta oli kuitenkin. Muutenkin rentoilin ja luin ajankulukseni pikaluvulla Grimbergin Kansojen historiaa. Kevyttä kesän kenttähuvia.

Maanantai alkoi kohtuullisella paniikin tunteella siitä, että kohta on jo syyskuu. Lähettelin edelleenkin Elävän silakan kutsuja ja tiedotteita - jospa ihmiset kohta mataisivat kesälaitumiltaan näivettymään koneidensa ääreen ja projekti menisi vähän villimmin eteenpäin. Jotenkin laahaan ikävällä tavalla koko ajan vähän viiveellä. Ärsyttävää. Grrr. *Yrittää tarttua itseään niskasta kiinni, mutta ote lipeää*.

Päivän auttava puhelinvastaaja oli grafiikkakeskuksen Jukka, kukkia sinne sylillinen. Muihin ihmispoloihin (Timppaa lukuunottamatta) en ole tänään törmännytkään. Sisällä olen istunut koneen ääressä, takonut sanoja taivaisiin hullun lailla. Enkä mitään näkyvää ole saanut aikaan.

Colorian kaipuutani nau'un. Kun olisi aikaa... Onneksi sentään lempiväri- ja inhokkivärikyselyihin tulee vastauksia tasaiseen tahtiin, saa edes jotain mukamas kehitettyä. Kohta lienee aika julkaistakin kyselyn tuloksia. Hyvä mieli tulee siitäkin, että taas ovat ihmiset aurinkoisella ilmalla lähetelleet enemmän lempivärejään kuin inhokkivärejään.

Ai - aloitinhan jotain uuttakin. Seuraava Silakan näyttelyteema liittyy pelkoihin. Kaikki perhosia pelkäävät, kontaktoikaa, jos haluatte olla mukana artsuilemassa kanssani. Lisää myöhemmin, kun olen enemmän maan päällinen olento.

Ei kommentteja: