keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Meidät on deletoitu puhelinluettelosta


En ole vielä montaa työtuntia ehtinyt istua koneeni ääressä murjottamassa, kun posti ilahdutti: ei tullut ainuttakaan laskua! Sen sijaan tuli v.electron, viime perjantainen Etelä-Suomen sanomat (jossa haastattelunpoikaseni Colorian ja värien tiimoilta) ja hienointa kaikesta: Opuksen julkaisema Värit: Luovan maalaamisen opas. Se tuli kiitokseksi värineuvoista - joita en koskaan ehtinyt antaa!

Tänään on ollut todellinen lab-idiotica päivä. Palomuurini tai mikä lie suo kammotuksen hetken toisensa jälkeen, enkä osaa edes enää ajatella ilmiselviä ratkaisuja. Menee työpuolelle, mutta: yöllä säädin eräitä leiskoja kohdalleen vaikka kuinka ja tänä aamuna vihdoin kiireisenä lykin ne verkkoon. Vaan mitä näkyy? Ei mitään. Kuvat eivät aukea. Muissa leiskaussivuissa toimii hyvin, mutta tässä ei auttanut nimen vaihtamiset, koon vaihtamiset, eikä mainosestojen poistaminen. Hienoa. Yllättävä käänne tapahtui viisi minuuttia sitten, kun tajusin, että hakemistona on AD, jonka koneeni ystävällisesti avustaen tulkitsee mainokseksi (vaikka poistin mainosestot!?!). Hyvä, etten ole ottanut omakseni art director -titteliä. Pyyhkiytyisin varmaan maailmasta kokonaan.

(Kas, tulee vahingossa aasinsilta.) Nimemme on tuhottu puhelinluettelosta. Tämä terminaatio on tosin tapahtunut jo 4.1., mutta huomasin vasta tänään. Hyvä, etten ole kännykällinen art director. Kohtalo voisi olla kova.
--
Salaliittoteorioille voisi tässä kummassa maailmassa olla sijaa.

Ei kommentteja: