lauantaina, syyskuuta 10, 2005

s-track | Robbie Williams - Tripping


Tee itsellesi tilaa on *vihdoinkin*, viiden vuoden puurtamisen jälkeen verkossa! Työryhmään kuului Teija Isohauta, Marja Kolu, Ulla Bovellan (kässäri + päähenkilöhahmo) ja Jussi Jokinen (koodaaminen). Minun kädenjälkeni näkyy käsikirjoituksen muokkauksessa verkkomuotoon ja grafiikka on päähenkilöä lukuunottamatta minun. Tarkempia tekijätietoja löytyy projektisivulta.

Eilinen oli kummallinen päivä. Menin kahdeksitoista taidemuseolle suunnittelemaan Sirpan kanssa ensi kesän värinäyttelysysteemejä ja pedapakettia siihen. Anssin kanssa kävimme tervehenkisesti Mummon pullarissa kaffeella (ja limpsalla ja pullalla ja leivoksella), jonka jälkeen vielä menin hengailemaan Beckerille. Jossa huomasin vahingossa olevani matrikkelitaiteilija. Mitä ##¤¤#? Verkkomatrikkelissa en sentään ole, painetussa vain.
Petäjäniemen Jussilta sain kyydin kotiin, esittelin ekosysteemiämme ja Opuksen piirustuskirjaa, jota voi oppilaille mainostaa, jos kaipaavat hyviä piirustusoppaita.

Sähköpostissa tämän repaleisen viikon jäljiltä vielä yli kaksisataa työhön liittyvää viestiä, jotka pitäisi purkaa. Prhna, kun haluaisin suorittaa sen Lepidophobian loppuun, mutta kai sitä on asetettava maksava työ etualalle. Sain sentään jo muutamia kuvia osallistujille katsottavaksi, joten tulossa on.

Eilen sain melkein sydärin, kun Robbie Williamsin single Tripping soi BBC6:n *Steve Lamacq*in levyraatihenkisessä Roundtablessa ja sai vielä hyvät arvostelut! Ihan tulin hyvälle mielelle siitä. Sitten oli pakko mennä kuuntelemaan BBC1:ltä perjantainen Chris Moyles Show (suoritus parhaillaan meneillään), kun saivat Robbien vieraaksi. Enpä ole aikoihin nauranut radio-ohjelman äärellä näin paljon, vaikka etenkin alkuohjelma lähenteli hämmentävällä tavalla näiden suomalaisten kaupallisten suoritusta.

Ja Rasmuksen levynkin ostin.

Ei kommentteja: