torstaina, syyskuuta 08, 2005

s-track | Boy Kill Boy - Civil Sin


Eye-wittness. 2005.

(Siirryn samaan otsikointiin kuin työblogissani, niin vältyn rikkiviisauksilta otsikoissa.)

Pari edellistä päivää on olleet suurta aikaansaamattomuutta töiden suhteen. Ja tänään, kun piti hommat saada taas ajantasalle, olen virunut puolikuolleena pedissä. Ja rypyttynyt kylpyammeen pohjalla. Pysähtyneeseen päivään on kuitenkin tuonut iloa se, että Elävä Silakka / Live Herring sai valtionavustusta 1000 euroa! Meillä on varaa suunnitella ihan oikeasti se workshop ja vetäjällekin kyetään maksamaan jotain!

Lepidophobia -artsuilustani on jo tullut kyselyitä. Runko on nyt valmis, mutta vielä pitää muotokuvia viimeistellä ja hyväksyttää. Projektiin on onneksi ilmoittautunut sopiva määrä ihmisiä, ei massaryntäystä. Olen pystynyt kommunikoimaan kaikkien kanssa aika henkilökohtaisella tasolla, mikä toivottavasti näkyy lopputuloksessa. Julkaisu varmaan jää ensi viikolle, kun huomisen palaveeraukset ja bisneslounastelut ja sen jälkeinen hektinen työsessio imaisevat ajan. Julkaisun yhteydessä lisää löpinää projektin taustasta.

Ensi viikolla alkava marionettikurssi alkoi jännittää. Sain eilen illalla Piitulta listan, mitä pitäisi ottaa mukaan, enkä oikein edes tiedä, mitä ne kaikki esineet ovat. Ja Kesäyön unelmaakin pitäisi tavata. Paineita.

Ei kommentteja: