tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Kokaiinia

Tuossa muutama päivä sitten Timppa kysyi puolihuolimattomasti lausahtaen, josko minulla olisi käyttöä 5 grammalle kokenillia. Oli kuulemma saanut Pertiltä jo jonkin aikaa sitten ja tuli vain sitten yhtä-äkkiä mieleen kysyä. Ja kuulemma Pertiltä kuulemma voisi saada enemmänkin. Riemastuneena tiedotin uutisesta suurinpiirtein kaikille tutuille ja tuli kaupungillakin toitotettua kovaan ääneen noin 50 grammasta kokaiinia. Kuulostihan tuo oudolta, mutta vasta myöhemmin tajusin, mitä oikein olen kaupungilla tiedottanut. Nyt odottelen huumepoliisia oveni taakse. Toivottavasti toisivat jotain makeaa mukanaan. Eilen sain kokenillit kotiin asti, sievissä pienissä paperipusseissa hopeanharmaita koppakuoriaisia.

Tänään kävin JAOssa puhumassa vähän Live Herring -projektista, johon kaipailemme muutamaa vapaaehtoista ihmistä hoitamaan paria multimediaalista projektia, mutta ei ainakaan heti tarttunut ihmistä kiinni.

Paluumatkalla poikkesin tunteenpurkauksella Periferiassa - Teijan kanssa join kahvit ja mutustimme pullaakin. Hienoja projekteja Teijalla tuppaa. Daidalos-sivulle tulee piakkoin enemmänkin projektia näkyviin. Jos pystyn veivaamaan energiatasoani asteen ylöspäin, niin toivottavasti huomenna saan aikaiseksi jo ajat sitten lupaamani päivitykset.

Kotiin palattuani olin niin lamassa, etten juuri mitään saanut aikaiseksi. Henkevää Silakkaa sievistelin hieman, kun huomasin, että hommat on jääneet vähän puolitiehen - ja sitten löysin koneeni kätköistä jo itseltäni ajat sitten kadotetuksi luultuja aarteita. Kaiken maailman kuvia, jotka olen skannannut joskus vuonna yksi ja jotka olin jo unohtanutkin.


Vappua Tallinnassa 1990.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ai kun uteliasuus pistää! Mikä on kokenillia? En löytänyt sanakirjoista

Päivi kirjoitti...

Kokenilli on englanniksi cochineal, eli punaista värjäysainetta - juuri sitä, minkä historiasta se juuri ostamani A Perfect Red -kirja kertoo.
Lisätietoa kokenillista löytyy Colorian sivuilta: suora osoite on http://www.coloria.net/varit/karmiini.htm

Nimetön kirjoitti...

Aah, kiitos, kyllä olisi pitänyt arvata, jos olisin ajatellut värejä! Menen katsomaan tuota linkkiä...