perjantaina, syyskuuta 23, 2005

s-track | Black Mountain - Druganaut


Matka markettiin: Keljunkatu. :)

Olen nyt onnellinen ristipääruuvarin omistaja. Aamulla kieppasin Tourulasta Timpan mukaani henkiseksi tueksi maalikauppaan (öh), rautakauppaan ja Minimaniin. Ensimmäisessä ihmeteltiin, toisesta ostin ruuveja ja sööttejä sinisiä nauloja (ja Timppa kävi vielä myöhemmin ostamassa tukevahkoa rautalankaa) ja viimeisestä suorakulmaviivaimen ja sen hienon meisselini. Enpäs ole huomannut aiemmin, kuinka paljon kimaltelevaa kaikenlaista auton rassaajille on tarjolla! Opin myös, ettei vulkanisoituva teippi liity Spockiin. Onneksi on osaavia myyjiä, jotka tietävät nämä jutut.

Tästä innostuneena olen viettänyt nyt puoli tuntia Bilteman sivuilla. Mitä aarteita siellä onkaan! Esim. itsevalaisevia tarra-arkkeja, hohtorenkaita ja kolmen kilon leka! Tuskin maltan odottaa, että Biltema keväällä aukeaa. Biltema, aikuisten Tiimari.

Kotimatkalla käväisin Luovan pajan tiloissa, mutta kyllä tämän päivän kahvittelupaikoista ylivoimainen ykkönen on jälleen Becker. Luovassa pajassa kahvia olisi ollut tarjolla, mutta siellä joutui heti töihin (rehellisyyden nimissä on sanottava, että itsepähän tuppauduin). Beckerillä istuin pöydän ääressä, kun eteen pistettiin vielä keksiä ja tosca-kakkua ja lisäksi vielä annettiin Hesarin ristikkokin mukaan!

Henkevän Silakan kutsuvieraat tälle vuodelle hoidettu kuntoon, joten sen suhteen voisi kai vähän alkaa rentoutua. Muutamia hiomisen paikkoja olisi vielä sekä leiskassa että toiminnoissa, mutta ei ole kiire.

Myös Live Herringiä väännetty eteenpäin. On hieman mailailtu islantilaisen taiteilijan Helgi Ragnar Olafssonin kanssa, josko hän olisi päässyt vierailemaan Live Herring -tapahtumassamme, mutta hänelle on nyt tarjottu samaan aikaan näyttelyprojektia Iceland National Museumista - mikä tietenkin ajaa meidän pikkutapahtumamme ohi. Onhan noilla matkakustannuksillakin jotain tekemistä - Islantia ajaa varmaan parisataa kertaa ympäri samalla rahalla, mikä menisi lentomatkoihin... Mutta mukava uusi tuttavuus ja varmaan vielä tulevaisuudessa ollaan taas yhteyksissä.

Päivin Rokkkipalsta: MITÄ? Olen aina elänyt siinä uskossa, että Elvis bongattiin, kun hän meni äänittämään laulua syntymäpäivälahjaksi äidilleen, BBC radio2:n Friday Night Is Music Night -ohjelman intermissiossa käsiteltiin Elvistä ja huomautettiin, että Elviksen äiti oli viettänyt synttäreitään kolme kuukautta aiemmin. Imagonrakentamislegendaa kaikki tyynni. Tämä kyllä muuttaa käsitykseni maailmankaikkaudesta.

Päivän linkkivinkkinä: paluu varhaisnuoruuteen, siihen ihanaan kultaiseen aikaan, kun pulpetit olivat puuta ja lipputangot rautaa.

¬_¬ Perjantai.

Ei kommentteja: