sunnuntaina, syyskuuta 18, 2005

s-track | Michael Bublé - Feeling Good


Syksyn henki. 2005.

Eilen järki yritti kovasti pakottaa jäämään sängyn pohjalle, mutta kun olin niin vakuuttunut siitä, että tarvitsen ruuveja sun muuta sälää marionettiini, halusin *käväistä* markettien nippeliosastoilla. Kahdentoista maissa lähdettiin, puoli kuuden maissa olin kotona. Puolessa välissä kotimatkaa olin jo tippua pelistä pois, mutta selvisin kumminkin kotiin saakka kunnialla. Muutama työhomma olisi pitänyt hoitaa alta pois, ettei olisi jäänyt tähän päivään, mutta vaihdoinpa katatoniselle vaihteelle ja lojuin viltin alla koko loppuillan.

Ei jaksaisi tänäänkään istua koneen ääressä, sisäinen vatupassi vetää vaakatasoon. Työt eivät niinkään harmita, mutta se, että kuukausi sitten lupasin itselleni käyttäväni ainakin tunnin päivässä tai sitten yhden päivän viikossa Colorian tuunaamiseen. Coloriaan en ole koskenut pikkusormellakaan sitten elokuun puolenvälin. Ulkopuolisiakin paineita alkaa keräytyä sisäisten lisäksi: ihan hurjasti tullut taas palautetta ja kävijämäärä vain nousee.

Päivin Rokkkipalsta: Juuri pari päivää sitten puhuttiin, että ihan tulee vanhat Dingo vai Yö -ajat mieleen, kun nyt seuraa tuota Rasmus/Him -vastakkainasettelua. Nyt on Rocksound tehnyt Suosikit: uuden numeron kannessa on The Rasmus vs. Nightwish vs. HIM - ja lehden nettisivuilla Rasmus/HIM -yhteenottoa toivotaan pollissa eniten.

--
Päivän paras radiositaatti, vastauksena kysymykseen 'Oliko kiva lauantai-ilta?': 'Mut joo, ihan niinku hei.' Ytimekästä!

Ei kommentteja: