torstaina, syyskuuta 15, 2005

s-track | Ian Brown - All AblazeTurinaa peiton alta.
Maanantai oli varsin intensiivinen päivä: kolmen tunnin (no, kolmen ja puolen!) yöunien jälkeen marionetti-opetusta 9-18 ja huimaa skarppausta, valtavasti uusia asioita. Oli laskemista, mittailua ja kaiken sortin tarkkuutta vaativaa juttua, joka epäkeskittyväisellä ja hutiloivalla luonteellani otti koville. Kotiin tultua tein pakolliset pari päivitystä, rypytyin suihkun alla koomaisena ja kaaduin vuoteeseen. Tiistai oli melkein maanantain replikaatti, mutta vähän virkeämpi olin. Kävin jopa Petäjävesi sight seeingillä, mikä sinänsä oli aika omalaatuinen kokemus.


[suuret suunnitelmat...]

Valitsin luonnoksistani toteutettavaksi yksinkertaisimman (keijun), mutta mittasuhteita piti vielä vatkata vähän kuntoon - vähän aiottua tukevampirakenteisempi keijukainen on syntymässä ja pään värikkäät töyhtösetkin vaihtunevat käytännön syistä rottaniitteihin. Toissapäivänä vannesahalla ja poralla ajelin surrur ja pääpalikka alkoi muotoilua. Yllättäen osoittauduinkin aika päteväksi talttailijaksi ja sain päästä juuri sellaisen, kuin olin mielessäni hahmotellutkin. Vaikka vasta kokonaisuuden valmistuttuahan sitä näkee, miten kävi.

Eilen tunsin itseni aamulla flunssaiseksi ja olin kahden vaiheilla lähdenkö vai jäänkö potemaan. Mutta kun kerran kyyti (=Piitu) vie ja tuo kotiovelle, niin rohkaistuin liikkeelle. Puoleen päivään saakka jaksoinkin sinnitellä, mutta vetäydyin vaakaan loppupäiväksi jollekin sohvalle. Eli eilinen meni jokseenkin penkin alle. Harmittaa sikäli, etten ehtinyt porata käsiin tarvittavia reikiä, enkä pääse talttailemaan edes niitä muotoon tässä odottaessa. Liimasin keskivartalon kahdesta palikasta ja jätin sen puristuksiin kuivumaan - sinnehän se tosiaan koululle jäi. Toivottavasti löytyy vielä ensi maanantaina, kun kurssi jatkuu. Kaikki muut osat ovatkin sitten palikoina tuolla kassissani odottamassa, että piirtelen kaavan mukaan niille hahmoa. Vähän nyt jään varmaan jälkeen, mutta pitää ensi viikolla vielä sitten talttailla kotona tv:n ääressä illat. Myöhemmin ei ole paljon mahdollisuutta.

Pakko palata flunssailemaan pedin pohjalle.


[...raaka todellisuus]

Ei kommentteja: