tiistaina, helmikuuta 15, 2005

Aika on vajaavainen formaatti

...se sisältää liian vähän varsinaista ainesosaa, eli aikaa. Ajan aikapitoisuus tuntuu olevan n. 50%. Jos aika olisi makkara, se pääsisi hädin tuskin B-luokkaan.

Syvälliset filosofoinnit sikseen. Luentopyyntö tuli: Väripaletti järjestää elokuussa kansainvälisen värifestarin Iitissä. Lupasin luennoida nettiväreistä. Angstimittari kilahti juuri kupuunsa. Onhan se ihan eri asia puhua opettajan asemassa vaativallekin porukalle kuin jossakin tapahtumassa, jossa on muitakin luennoitsijoita - ja asiantuntevia sellaisia. Helpotuksen hively kuitenkin läpäisi juuri orvaskesini, kun sain varmistuksen suomenkielestä. On tässä onneksi vielä puoli vuotta aikaa kerätä rohkeutta - tai kasvattaa fobiaa.

Anssi lähetti viikonlopun aikana pätevän näköisen aikataulutuksen Henkevän Silakan osalta. Aamupäivällä olen tehnyt oikeita töitä ja aina siinä välissä yrittänyt rustata paperille jotain merkintöjä Silakan sopimuksia varten. Olen yrittänyt muutaman kerran soitella neuvoa antavalle lakimiehelle, mutten ole vielä saanut kiinni. Pakko jättää loput silakka-hommat huomiseen ja keskittyä nyt rästitöihin, jotka tuossa rääkyvät huomiota.

Ei kommentteja: