maanantaina, toukokuuta 23, 2005

Nomen est omen - PA


Horisontti vinossa. 2005.

Lauantai-iltana MOCA - Museum of Computer Art lähestyi sähköpostilla ja ilmoitti lisänneensä nimeni taiteilijalistalleen.
Kaikenlaisiin vääntöihin olen ääkkösnimellisenä tottunut, mutta tähän mennessä kuvaavin suoritus löytyy kyllä tuolta ko. taiteilijalistalta. Olen jo jonkin aikaa miettinyt nimeni muuttamista Valpuriksi, mutta tuo Ive voisi olla hyvä ääkkösetön Päivin vastine ulkomaanliikenteessä.

Viikonloppu kului sisätiloissa 24/3. Edes Euroviisuja en ehtinyt molemmilla silmillä katsomaan, koska työt veivät mukanaan. Viime aamulla viiden maissa ihmettelin, kuinka lamppu alkoi yhtä-äkkiä niin kovasti häikäistä - mutta aurinkohan se sitten olikin. Aamusella klo 6.30 päivittyi vihdoin noin vuoden työrupeama (kaikkine sälöineen) verkkoon. Kun noin tuntia myöhemmin kömmin vuoteeseen, ulos olikin ehtinyt tulla sadesää. Päivä on sekä työn että artsuilun osalta mennyt vähän ontuen: sisälmykset luulevat saaneensa Batterya useampiakin tölkillisiä, mutta mieli tietää, ettei niin ole.

Muutaman puhelun sentään sain hoidettua ja yhden ikävän sellaisen vastaanotinkin: Avekilta setä soitteli ja sanoi, että tältä keväältä on rahat jaettu, ei siis Elävälle Silakalle minkäänlaista elantoa sieltä taholta.

PA Ive Hintsanen kuittaa tältä erää.

Ei kommentteja: