tiistaina, toukokuuta 10, 2005

liveherring.org


Buttonize My World II. 1997.


Nettitaidetapahtumallamme on nyt sitten oma domain. Vielä kun sivulle saisi sisältöäkin. Henkinen paniikki on aika tasainen. Ahdistusmittari välillä pongahtaa punaiselle, mutta aika nopeasti sieltä laskeutuu takaisin koomaiseen nollatilaan. Hengitysharjoitukset auttavat. Mikä kohdallani tarkoittaa: muista vetää henkeä sisään, sitten ulos. Pelkkä puhaltaminen ei riitä.

Uudistuneen Silakan ensimmäiselle kutsuvieraalle lähetin haastattelukysymykset. Täydensin Sarin laatiman avustusanomuksen Avekille ja printtasin liitteet, vielä pitäisi postiin kiikuttaa - se osa taitaa jäädä huomiseksi. Onpahan kaksi kohtaa noin viidestäkymmenestä tehtävästä viivattu yli to do -listalta, joten juhlan paikkahan tämä oikeastaan on.

-
Book of Daysissä oli ollut taas iso määrä kävijöitä, tällä kertaa linkiksi löysin syyksi Artistic Color Noise-hakemiston, joka on *hienoimpia* käyttöliittymiä pitkään aikaan (suoraan hakemistoon). Etsiä sieltä ei kyllä kannata, mutta randomilla lentelee onnellisesti paikasta toiseen.

Ei kommentteja: