maanantaina, elokuuta 07, 2006

Thom Yorke - Harrowdown Hill


Urban Light. 2006.

Viikonloppu on mennyt töiden puitteissa ja kesästä haaveillen. Ulkona en edes käynyt, paitsi lyhyellä piipahduksella parvekkeella muutamia kertoja. Toivottavasti opin rytmittämään elämäni paremmin, tämä alkaa olla jo naurettavaa.

Mutta toisaalta: olen saanut melkein kiinni tavoitteeni töiden suhteen. Vielä muutama tunti olisi jaksettava, jotta saa kaikki luvatut jutut kasaan. Normaalisti tässä vaiheessa on jo niin uupunut, että uusista leiskoista tulee hienoja (ja vaikeatkin ristikot täyttyvät kuin itsekseen). Teoriani mukaan aivotoimintani siis estää normaalitilassa poikkeukselliset ideat.

Miltei tauoton urakkatyö on ollut palkitsevaa myös muilla tavoin: projektien välissä olen hiljalleen skannaillut kasveja ja vanhoja piirustuksiani ja luonnostellut useita kuvaideoita.

Sen sijaan muut projektit ovat pysyneet kestohauteessa. En ole vielä saanut kutsuttua Live Herring -palaveria koolle (teen sen nyt), enkä hoitaa Välittämöön liittyviä juttuja (ne on suosilla jätettävä ensi viikkoon). En myöskään ole saanut lähettettyä töitteni tietoja *kahteen* paikkaan, joihin niitä on pyydetty. Toivottavasti ehdin vielä huomenna meilata jotain, viikko deadlinen jälkeen.

Pakko varmaan niellä jäätelö, että työ sujuu taas höyhenmäisen lempeällä otteella.

Et näköjään tiennyt, että olen hankkinut alan parhaimman apuvälineuutuuden: kokoon kääriytyvän jalkakäytävän!

- Koirapoliisi, Aku Ankka -

Ei kommentteja: