tiistaina, elokuuta 08, 2006

Css - Let's Make Love And Listen To Death


Dreamer 2. 2006.

Nyt se on tullut - Väristyksiä -näyttelyn näyttelyjulkaisu! Kirjoitan tänään vielä myöhemmin tarkemman entryn asiasta coloria-blogissa. Mutta te kaikki tiedonjanoiset, juoskaa kilvan Suomen käsityön museoon ja noutakaa itsellenne Jälkiväristyksiä, Suomen käsityön museon julkaisuja 24, hintaan 16,50 €.

---

Uusi kone teki tänään ensimmäiset kurjat temppunsa. Laitoin yöksi valmiustilaan (...näppiksessä on *niiin* söpö Zzz -nappi ) eikä aamulla kone suostunutkaan heräämään. Hurinaa kuului, mutta valo ei syttynyt hiireen, ja kun hiiri ei reagoinut, monitorikaan ei herännyt. Mitä tein? Power-nappulan painaminen ei auttanut, joten ronskisti vain töpseli irti seinästä. Pelonsekaisin tuntein ujutin töpselin takaisin seinään ja käynnistin koneen. Se käynnistyi ja kaikki toimii normaalisti.

Häh? O_o

Entisen koneen kohdalla olin taipuvainen tällaisten insidenttien johtuvan ainoastaan koneen vihamielisyydestä itseäni kohtaan, mutta nyt, tämän koneen kohdalla, uskon vakaasti sen empatiakykyihin. Kone on opetellut tavoilleni: ei tarvitse herätä, vaikka kello herättäisi ja peittoa kiskottaisiin pois.

Huolimatta väsymysmutinoistani nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin ja suhteellisen pitkään. Johtuisiko siitä, että eilen eräs umpikujaan ajautunut asia alkoi yhden puhelinsoiton voimasta raueta? Nyt uskon jo, että umpikujista pääsee uloskin.

Haa, polyannanismi nostaa päätään!

En koskaan lue kirjaa ennen kuin arvostelen sen; sellainen tekee niin ennakkoluuloiseksi.

- Sydney Smith -

2 kommenttia:

kaima kirjoitti...

Haa! Tietokoneet toimivat ihan loogisesti, eikö vain? Oletko pc:n asetusten power optionseista määrittänyt että mitä tapahtuu kun klikkaat sleep-painiketta? Tsekkaa samalla sieltä muutkin asetukset.

Näppiksen lisänappulat vaativat joskus toimiakseen oikein myös jonniinlaisen ajurin. Ja muistathan myös että virtanappulaa on pidettävä 5 sek pohjassa että toivottu tulos saavutetaan? Tämä on hyvä asia, ei enää mikään uusi mutta estää jokseenkin kaikki "hipaisukatastrofit" :D))

Päivi kirjoitti...

Jees jees, asetusten pitäisi olla ok. Sitä paitsi olen tuota silloin tällöin käyttänyt ja kaikki toiminut ok, mutta pistihän tuo näköjään vähän varovaiseksi. Viime yöksi sammutin. Tarvitsee kai se konekin unta.
Sitäpaitsi, ilmassa leijuu kuuma ja kostea ukkosen uhka. (Vai kuvittelenko vain?)