torstaina, heinäkuuta 07, 2005

Oudon epäolennainen olo.


Valoissa 3.

Huomasin, että viimeiset merkintäni ovat johdattuneet kodinkoneisiin, joten palatakseni tähän henkevyyden täytteiseen elämääni: späm-artsuiluni Uninvited words on lähtenyt kohtuullisen hyvin leviämään maailmalle. Vielä ei ole kuvia kukaan lähettänyt omista installaatioistaan, mutta tilastoista olen seurannut kävijämäärän kivaa kasvua ja Kanadasta joku lähetti kiitoksia hyvästä lenkkeilyäänimaailmasta... Joitakin päiviä sitten sain ilmoitusta, että joku intialainen kouluporukka olisi aikeissa koota installaation jonnekin Intian syvään viidakkoon (!) kouluretkellään - ilmoittelevat tarkemmin myöhemmin. Sen sijaan Chicagoon Open Source / Open Ear -festareille (messhall.org + osoe.net) installaation pystytys on varmistunut: se pystytetään elokuun ensimmäisenä ja on pystyssä noin viikon.
Tänään pistin kutsua seuraavalle H. Silakka-vieraalle, jonka toivon ottavan kutsun vastaan siitä huolimatta, että olen näin myöhään liikkeellä. Pitäisi nyt kiskaista itsensä niskasta jälleen selkärankaista jäljittelevään asentoon, jotta homma tulisi kunnolla hoidettua.

---

Eilen todistin BBC:ta kuunnellessani Olympialaisten mukanaan tuomaa riemua, tänään olen seurannut vahingoksi epäillyn metroräjähdyksen muuttumista terroritekojen sarjaksi. Ulkoa aurinko tungettelee sisään ja etäinen linnunlaulu kaikaa liikenteen lomasta samalla, kun radiossa epäuskoiset räjähdysten silminnäkijät kertovat tilanteesta ääni vavisten. Niin kaukana, mutta niin lähellä.

---

Toivottavasti Lontoon kaverit ovat välttyneet onnettomuudelta.

Ei kommentteja: