keskiviikkona, heinäkuuta 28, 2010

Radiohead — Anyone Can Play Guitar


[Haalistunut kaiku - Faded Echo. Pigmenttimustetuloste, 2010, kuvakoko 27x42cm + marginaalit.]

KUUMA! Olin jo suunnitellut hiljaista hetkeä ajatusteni kanssa ja kuvittelin jo, kuinka teksti virtaisi sormenpäistä laveana laavana - mutta päivä on mennyt muissa kiireissä. Yhdet nettisivut uunista ulos (että vielä löytyy maailmasta palvelin, jolla ei toimi ajax!) ja viidet tulossa. Parinkin kanssa enemmän säätöä kuin normaali sielu kestäisi. Pää meinaa räjähtää!

Olen arponut keskenäni, lähdenkö huomenna Värjäripäiville vai en ja kun lopulta kyyti järjestyi (ainakin toiseen suuntaan), pakkasin jo laukkuni. Värjättäväähän ei ole (pakkasin eilen kaikki irtolangat minigripnyssäköihin parvekkeen helteeseen joko kontaktivärjääntymään tai homehtumaan - riippuen siitä, kuinka hyvin sain ilmat puristeltua pois ja pussit kiinni), mutta siitä viis: meinaan ottaa relan kannalta. Ja pistän pinssi/korttishopin pystyyn.

Sitä ennen asioita ja asiointia ja juoksentelua ympäri kaupunkia ilman kirjoitustaukoja. Tipautan samalla muutaman kirjan kaupunginkirjaston Book Crossingiin, jos jaksan kamppailla sinne saakka.

Joka tapauksessa: kaiken asioinnin päätepisteenä on Hannelen rentoutushoito, joten ei tämä päivä vinossa ole millään muotoa.

Ei kommentteja: