keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

The Dears - Bandwagoneers


Ajattarakuningatar (yksityiskohta). Pigmenttimustetuloste on kokonaisena katsottavissa Harmonian seinällä.

Piti olla kiireetön kuukausi, mutta mitä vielä. Ja kohta se onkin jo ohi.

Ilosanomia saapui viime viikolla taloon useampiakin: Coloria/Coloriasto-projektini sai kohdeapua ja Timpalle tippui puolivuotinen. Myös Nooran ja minun seuraava projekti ...If You Just Asked sai tukea taidetoimikunnalta. Lisäksi Lepidophobia saanee lisäesityksiä kesällä. Ja muutaman teoksenkin olen näyttelystä myynyt.

Mutta mikään ei riitä :D Viime päivät olen tehnyt apurahahakemuksia ihan työkseni. Kaikki työsuunnitelmat, rahoitussuunnitelmat ja mitkälie-paperit alkavat olla jo iso sekasotku päässä. Live Herringin puitteissa kylläkin täytyy kyllä antaa kaikki kunnia muille raatajille. Loistava työryhmä kerrassaan!

Se aika, mikä on jäänyt lomakkeilta rauhaan, on mennytkin Live Herringin parissa. Olen käytännössä kaksi päivää postannut tiedotetta näyttelystä joka rööriin netissä. Paitsi tänne. Joten: tähän väliin vielä mainos kaikille mediataiteilijoille - ja eteenpäin saa levittää mahdollisimman paljon:

Live Herring 2008
Jyväskylän taidemuseo / The Jyväskylä Art Museum
29.10. - 16.11. 2008 Jyväskylä, Finland


Live Herring ‘08 kutsuu pohjoismaiset taiteilijat tarjoamaan näyttelyyn uusmediataideteoksia, digitaalisia kuvia ja aiheeseen liittyviä työpaja-ehdotuksia.

Teosten ilmoittautuminen alkaa: 15.10. 2007
Teosten ilmoittautuminen päättyy: 30.4.2008
Ei jurytys- tai osallistumismaksua.

Live Herring ‘08 näyttely etsii kaikenlaista pohjoismaista uusmediataidetta verkkotaiteesta installaatioihin ja tietokonetaiteesta ääniteoksiin. Valittujen teosten / taiteilijoiden lista julkaistaan Live Herring -verkkosivulla (www.liveherring.org) 15.6.2008. Live Herring etsii myös työpaja-ehdotuksia. Näyttelyyn voi tarjota uusmediataideteoksia kaikista genreistä. Taideteokset voivat olla interaktiivisia, staattisia, online tai offline, hypernarratiivisia tai abstrakteja.

Lue lisää: Avoin kutsu mediataidenäyttelyyn

Ei kommentteja: