tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Peggy Lee + George Shearing - Don't Ever Leave Me

Aloitteleva montrealilainen deathmetal-bändi otti yhteyttä toissapäivänä ja pyysi lupaa yhden kuvan käyttöön tulevan levynsä kannessa. Kuva on yksi verkossa vapaasti jaossa olevista Some Rights Reserved -kuvistani, joten annoin luvan julkaisuun vaihtokauppaperiaatteella, cd:tä vastaan. Saas nähdä kolahtaako vuoden loppupuolella levy postiluukusta sisään. MySpace-sivunkin on bändi juuri pistänyt pystyyn. Tietenkin olisi voinut etukäteenkin tsekata ennen kuvankäyttöluvan antamista - "100% puhdasta vihaa" -leima sivulla ei ole ehkä ihan samoilla linjoilla itseni kanssa. Hmmm.

Työrutiiniin palautuminen on ilmeisen hankalaa. Keittiössä lilluvat väriliemet ovat paljon kutsuvampia. Nyt on menossa verihelttaseitikki- ja malva-värjäilyt, kohta viskaan kattilaan krappia ja jos lankaa riittää, niin kokeilen vielä paatsamaa (lopputuloksista lisää Coloria-blogin puolella). Tämän ohessa olen lueskellut Wilhelm Massotin noin sadan vuoden ikäistä Textil-Industrie III -kirjaa, jossa on vähän värjäysjuttuja. Ja vastasin juuri punaista väriä koskevaan haastatteluun. Joten värillisinä päilyvät nämä päivät.

Ja tulihan sitä palautettakin näyttelystä (ed. postauksen kommentti). Ehdin jo ihmetellä, onko vakkarifleimaajani liukastunut ja jäänyt auton alle, mutta näyttää olevan hengissä ja voivan hyvin :D

Ei kommentteja: