torstaina, tammikuuta 17, 2008

Gang of Four - To Hell With Poverty


Arki on asettunut kotiin ja lankailu vallannut koneiston.

Live Herring -palaverissa saatiin eilen vähän aikataulua kokoon. Henkevän Silakan tulevaisuus näyttää valoisalta - keväällä galleria kuoriutuu esiin uutena ja entistä ehompana. Mediataiteen opetuspakettiprojekti on virittelyn alla ja ensi syksyn näyttely taidemuseollakin alkaa hahmottua. Vielä kun saisi itsestään rutistettua parin virallisen paperin verran tekstiä, niin kaikki olisi kunnossa.

Ankku meilaili, että paikallis-tv oli käynyt galleriassa kuvailemassa ja jotain pitäisi tulla ulos tänään viideltä tai seitsemältä Viikon varrelta -ohjelmassa. Itse olen paikallis-tv-pimennossa, mutta ehkä tuon joku näkee :D

Eilen tuli kotiin lisää paperia ja mustetta ja tänään aloin ratkaista musteensäilytysongelmaani hakkaamalla komeron oven sisäpuolelle nauloja mustenaulakkoa varten. Varsin professionaalin näköinen siitä tulee. Pikkunaulat toimivat ontossa ovessa ok, mutta pitkiä ruuveja ei saa seinään ilman ruuvimeisseliä, joten projekti on nyt tauolla niin kauan, että löytyy sopiva ruuvausväline. Tämän jälkeen seuraava sessio on ruuvata toisen oven taakse säilytyspaikat isoille papereille (vai pitäisikö niitä säilyttää vaakatasossa?) Tai kirjahylly noille ziljoonille värikirjoille.

Paperien ja musteiden mukana kotiin tuli myös langaton verkko pahvipaketissa, joka avattaneen ja asennettaneen viikonloppuna. Sitten pääsee psp:llä verkkopelaamaankin, eikä tarvitse katsella tuota pitkää harmaata metrien mittaista kaapelia tietokoneen ja pleikkarin välillä.

Ei kommentteja: