tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Muse - Uno

Viimepäivinä olen lähinnä ollut haastateltavana ympäriinsä. Sekä näyttelystä että Coloriasta. Eilen kävin Harmoniassa Radio Keski-Suomen haastateltavana ja ohjelma tuli ulos tänään. Aina jälkeenpäin tulee mieleen hienoja, yleviä lauseita, joita olisi voinut haastattelussa sanoa, mutta todennäköisesti selvisin tuosta ihan kunnialla. Asiasta puhuminen - tai lähinnä asiassa pysyminen - on yllättävän vaikeaa. Yleishölöttäminen kyllä onnistuu varsin luontevasti. Colorian puitteissa vastasin viimeisimmäksi Kepan (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) lehden haastatteluun; lehti ilmestyy helmikuussa.

---

Ajattelin kirjoittaa Elämän oppikirjan, jossa on tärkeitä elämisen laatua parantavia huomioita, joita on viime aikoina kertynyt varastooni erityisen paljon. Kuten:
Jos leipäpaketissa lukee, että valmistuvat 8 minuutissa, niitä ei kannata pitää uunissa tuntia.

Jos vesi on hellalla ja se poreilee, se on todennäköisesti kuumaa.

Hellan kuumuutta ei kannata kokeilla sormella.

Jos tietokone temppuilee, monitorin lyöminen ei auta. Eikä myöskään seinän potkiminen, huonekalujen töniminen eikä erinäisten toimistoesineiden heittely.

Jos laukusta kuuluu outoja ääniä, älä panikoi, se on todennäköisesti ipod tai vastaava pikkuinen äänilaite, jonka olet unohtanut sammuttaa.

Jos pelaat psp:llä ja puhelin soi, vastaa puhelimeen yhdellä kädellä, tai älä ainakaan irrota molempia käsiä laitteesta yhtäaikaa laskematta laitetta ensin alas. Muutoin laite nimittäin putoaa lattialle.

Ei kommentteja: