maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Madina Lake - House Of Cards


Viikonloppu meni sujuvasti kirjansidontakurssilla. Hienot kansimateriaalit löytyivät tällä kertaa - tietenkin - Tiimarista. Innostuin aika kovasti, varsinkin kun sormenpäätkin pääsivät aika pienellä verenluovutuksella. Päässä on jo pidemmän aikaa pyörineet suunnitelmat yksilöllisistä kirjasista, joita nyt oikeasti ajattelin toteuttaa. Paperileikkurin (giljotiinimallisen) osto on nyt tämän kevään projekti; tarvitsen sitä myös tuossa muussa artsuilussani, joten ihan pelkän viikonloppukurssin hengessä tällaista monen sadan euron ostopäätöstä ei ole tehty :D Vielä kun löytäisi hyvän toimittajan...

Kirjakurssin jälkeen kävimme syömässä ensimmäistä kertaa Jalossa ja huolimatta vihresten läsnäolottomuudesta ruoka oli erittäin maukasta! Vetäisin äijämeiningillä napaani kokonaisen pihvin. Matkalla huomasimme bussipysäkkien viereen avatun uuden kahvilan, jonka yläkerran pehmoisissa nojatuoleissa olisi istunut cappuccinon ja laskiaispullan äärellä kauemminkin. Kotiin palatessa tuntui kuin olisi ollut jossakin vieraassa kaupungissa, kun uusia tiloja putkahtelee kaupunkiin suurinpiirtein yön aikana.

---

Tänään oli tarkoitus tuoda kotiin uusi kamera, vaan kameraapa ei ollut saatavilla. Joten pistettiin tilaukseen. Ja siinä odotellessa palautin langattoman verkkolootani, jota kukaan ei saanut toimimaan. Viva TeleWell!

1 kommentti:

kaima kirjoitti...

Hienoja! Nyt vain jännityksellä odottelemme tarjolle saatavaksi uusia upeita, käsin sidottuja väri / värjäyskirjoja. Ooh!!

Onnea giljotiinimetsälle.