perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Breed 77 - Quiro Vivir


Kesäkuu on virallisesti julistettu avatuksi. Pankkikriisillä. Menin laskunmaksukierrokselle, kun pankki ystävällisesti ilmoitti: SINULLA EI OLE TILEJÄ. Vasta jostain alasivun alasivulta löysin ilmoituksen, joka kertoi väliaikaisesta toimintahäiriöstä. Samalla hengenvedolla yritin tilata itselleni kuvallisen kortin. *Yritin* siksi, että kohtuullisesti hämmästyn, jos korttiin suunnittelemani kuva menee läpi. Kuvaehdot olivat niin aukottomat, että varmaan tilaa jää vain abstrakteille kuvioille ja sööteille kissakuville.

Tänään (kalenteria tuijottaessa "eilen") oli varsin hieno päivä. Tapasin Pirkon, jonka kanssa kävimme antoisan keskustelusession aarrekammioseikkailullamme. Alkaa pahasti vaikuttaa siltä, että mahdollisesti aurinkoinen kesä jää kirjaston aarteiden varjoon... Huolimatta siitä, että tällaiset löytöretket ajavat kohti teksteihin hautautuneen erakon elämää, jostain kumman syystä juuri nörttielämä koneen ääressä sosialisoi - blogien kautta tuntuu löytyvän aina vain hienoja uusia tuttavuuksia. Mitä enemmän koneen ääressä istuu, sen laajemmaksi kaveri/ystäväpiiri käy? Sadepäivän lohtuyhtälö.

---

Galleria Henkevän Silakan tanssi-teemainen kesänäyttely aukesi tunti sitten keskiyön tiimoina. Kesän kutsuvieras on Maija Holma (» www + » blogi), jonka galleriassa esillä oleva Tanssiva kaupunki nähtiin "live-esityksenä" Yläkaupungin yössä. Ääntä ilmestynee teokseen myöhemmin.

1 kommentti:

Kapa kirjoitti...

Yritin minä kerran tehdä omaa postimerkkiä. Ei mennyt läpi.
Onnea yritykselle.
Kapa