torstaina, toukokuuta 31, 2007

New Young Pony Club - Bomb

Tämä viikko on ollut taas yhtä sosiaalista kontakti ja matalalentoa töiden yllä (ja alla). Kyytiä ovat saaneet perusnettisivuprojektit, pari nettinäyttelyprojektia, InnoFoorumi miettimistä miettimisestä -päivänen, kankea koulutushetki (*nyt pitää ryhdistäytyä*), Arktisen Upeeta / Live Herring, Galleria Henkevä Silakka, Nooran ja minun perhosprojekti ja pari omaa artsuiluhahmotelmaa. Tänään myöhemmin värituttavuuksiin tutustumista. Odotan innolla.

Eilen iski lievähkö kaukokaipuu, joka ei ole vieläkään oikein mennyt pois. Eilen aamulla sain matkakertomuksen nimeltä mainitsemattomalta ihmiseltä (omaksi suojeluksekseen), joka lähti Lontoosta halpalennolla Turkkiin mukanaan vain pankkikorttinsa ja oli jäänyt toiseen kaupunkiin luullen, että kone on jo perillä. Sitten ihastelin Pariisista ostettua paitaa, kuuntelin New Yorkin matkakertomusta ja viimeisenä Viron liftausreissun odottavia tunnelmia. Lisäksi aktiivilukemistooni on päässyt Kenia-blogi.

Viime viikolla sain päähäni opetella virkkaamaan. Tavoitteena saada käyttöä kaikille niille kauniinvärisille langoille, joita olen onnistunut nurkkiini hamstraamaan. Projekti on tällä hetkellä pysähdyksissä siinä, ettei tässä huushollissa ole näköjään virkkuukoukkua. Vielä puuttuu myös varsinainen taito. Nyt olen hahmottanut ketjusilmukan tekemisen, mutta otaksun, että jostain motorisesta muistista löytyy vielä virkkausnappulakin.

6 kommenttia:

Mikael kirjoitti...

Mulla on ollut mielessä kutomisen taihi virkkaamisen opiskelu siitä asti, kun dyykkasin läjän puikkoja, koukkuja ja muuta ompelukamaa. :-)

päivi m kirjoitti...

moi kaima, virkattiin Tuulan kanssa 5 x 5 x 5 metriä oleva pata rautalangasta, yhdellä kohotussilmukalla. Näet sen kuparikaivoksella, ja omituisia naisia. T. Päivi M

päivi kirjoitti...

päivi m
moi kaima, virkattiin Tuulan kanssa 5 x 5 x 5 metriä oleva pata rautalangasta, yhdellä kohotussilmukalla. Näet sen kuparikaivoksella ja omituisia naisia. T. Päivi M

kaima kirjoitti...

Virkkauksen aloitukseen löytyy netistä hyviä apuja: http://www.kallamedia.com/virkkaus/silmukat.html eli Viivin virkkausnetti opastaa selkeästi kaikki perussilmukat, niiden opettelun jälkeen voikin ryhtyä vapaasti ja villisti soveltamaan.
Anna mä arvaan - kuvalliseen korttiin olisi tullut kalloja? ;)

Päivi kirjoitti...

HYVÄ LINKKI! Kiitos.

Mistäs arvasit?
Paitsi ei kalloJA vaan yksi neulottu hassun näköinen lelukallo.
Seuraavaksi kokeilen Taiteella.

Päivi kirjoitti...

Huomasin muuten, että tämä kommenttipalsta on varsin PÄIVITETTY (kolme päiviä ja yksi mikael)

Meillä on kohta nimpparit! Onnea me!