perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Rufus Wainwright - Going To A Town

Huhhei. Flashaamisen riemua. Olen vihdoinkin saanut itseni flashin pariin, seitsemän vuoden tauon jälkeen. Ja eihän siitä mitään olisi tullut, ellei Mikael olisi käynyt jäätelökylässä neuvontareissulla. (Kiitos!) Eilen (tai toissa päivänä, olen näköjään ylittänyt taas vuorokauden - ne menevät niin nopeasti) jäätelötyöskentelyä tapahtui Ellinooran kanssa. Sitä ennen hyvin lakritsaista palaveerausta Maijan kanssa. Työt maistuvat!

Tosiasiassa olen hävinnyt projektien kadotettuun valtakuntaan. Ellei ole päivät täynnä palavereita, sitten olen ollut opettamassa. Niin tosiaan - JAOlla tapasin vanhan kaverini Pian, jonka kanssa vietin kohtuullisen paljon aikaa koulussa + Turun aikoinani kävin melko usein Pian luona Tukholmassa. Sinne oli opiskelijalippu laivalla kolme kertaa halvempi kuin junalla Jyväskylään, joten valinta oli kohtuullisen selvä.

---

Pikahaaveista tulevaan: pakko mennä nukkumaan pariksi tunniksi, mutta sen verran pitää mainostaa, että Live Herring on siirynyt kesäaikaan. Blogi aukeaa ja sivut päivitetään piakkoin, mutta tässä jo mainostan heinäkuun alkupuolella Taidemuseossa järjestettävää walk-in workshoppia. Outi Kotalan johdolla ihmiset voivat osallistua Turhuuksien tori -taideteokseen.

---
edit: pakko oli palata kirjoittamaan vielä tämä: Aurinko nousi juuri! USKOMATTOMAN upean näköistä. Onneksi ei ole kamera ladattu. Tällaista ei halua nähdä vain linssin läpi.

1 kommentti:

-rupis- kirjoitti...

Kerrankin kiteytettynä kaikki oleellinen, minkä valokuvauksesta tarvitsee tietää, kiitos!