lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

A Hawk & A Hacksaw – God Bless The Ottoman


Tässäpä peittoluonnokseni. Voi olla, että siitä tulee ryijy (? raanu? what ever) tai jos voimat loppuu, saattaa lopputuloksena olla tyyny. Pieni. Ajattelin tehdä tästä tällaisen julkisen projektin, jotta joku varmasti muistuttaa, jos jää projekti seisomaan. Eh. Toisaalta, jostain syystä megalomaaniset projektit luonnistuvat minulta paremmin kuin pienet piiperrykset, joten toivoa on.

Lopulliseen peittoon tulee varmaankin jonkinverran erilaiset värit, koska värjäystaitoni ei ole vielä niin huipussaan, että ihan just-värejä saisin aikaiseksi. Mutta suuntaa-antava luonnos kuitenkin on. Seuraava toimenpiteeni on varmaankin alkaa työstää photarilla ja illustraattorilla kuvaa oikeiksi ruuduiksi (suoran viivan piirtäminen vapaalla kädellä on vieläkin Tavoittamaton Ominaisuus - ja toisaalta suorat kulmat piirtäessä tekevät aina kuivemman näköisen) ja varmaankin pitäisi sitten lajitella värilankojaan.

---

Tänään tapasimme Live Herringin merkeissä tulevasta heinäkuun alun työpajasysteemistä. Miitinki sujui suhteellisen kevyesti mansikoiden ja melonin siivittämänä ja tulevaisuushan näyttää suorastaan ruusuiselta! Lisää tietoa tulossa piakkoin ja projektin oma blogikin aukenee lähiaikoina.

Ei kommentteja: