tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Marc Almond - Stardom Road (Live Friday Night Is Music Night)

Kuten arvelinkin: Lähettämäsi kuva-aineisto on hylkääntynyt, koska se sisältää symboleja, joiden käytön kuvallisten korttien säännöt kieltävät, kertoi Nordea minulle aamulla.

Ulkona on Suuri Kesä, mutta sisällä Paljo Työ, joten ihan heti en lähde niitylle kirmailemaan. En ole kovin lohduton, sillä eilen oli hienoimpia työpäiviä ikinä: Anniinan ja Ellinooran kanssa intialaista ruokaa ja tuntikaupalla jäätelön ja kahvinsekaista mukapalaveerausta kirkkopuiston nurmikolla. Illalla naamaan koski ja käsivarret punoittivat suojakertoimesta ja pitkistä hihoista huolimatta, mutta kiireetön päivä oli sen arvoinen.

Tänään olisi tavoitteena purkaa sähköpostiin kertyneet rästit, viimeistellä pari leiskaversiota ja kirjoitaa englanninkielistä esittelyä.

---

Päivän japanihenkinen kulttuuritarjonta löytyy täältä:
japanilaista piilokameraa, lisää japanilaista piilokameraa ja juuri kun luulee, ettei pahemmaksi enää voi mennä: ...lisää japanilaista piilokameraa.

1 kommentti:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

No kerro nyt minkälainen kortti ei mennnyt läpi. Paa vaikka kuva, mulla on oman kortin suunnitteluprojekti kesken tässä.