maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

Bat For Lashes - What's A Girl To Do?


Nordea Consumer Card Services 12.06.2007 10:25: Lähettämäsi kuva-aineisto on hylkääntynyt, koska se sisältää sellaista sopimatonta tai hyvän maun vastaista kuvamateriaalia, joka sääntöjen mukaan estää kortin valmistuksen. Sain tarkempaakin tietoa: kaikenlainen alastomuus (!) on korteissa kiellettyä. Kokeilen sitten rajata alastomuuden pois (kasvoja ei varmaan tarvitse peittää?)

---

Kielletyn artsun tekemisen lisäksi päädyin tänään jälleen kreikkalaiseen ravintolaan syömään. Siitähän on näköjään tullut kantapaikkani. (Viime viikolla kävin lounastamassa IP:n kanssa ja ajauduin yhä syvemmälle tanssin pyörteisiin. Outo tilanne kerrassaan, mutta näyttää siltä, että olen Nooran kanssa yhdessä tekemässä tilausteosta (tanssi!). Eh.) Sarin ja Seijan kanssa jutut liikkuivat aivan toisaalla, mutta yhtälailla pyörryksissä olin, kun syömästä tulin. Sanakirjan lukeminen taidetoimikunnassa palautti rutiiniin (kirjain Q on nyt taltutettu). Tavoitteenani oli poimia lupiineja kattilaan paluumatkalla, mutta alkoi sataa, joten syöksyin kotiin vastaanottamaan arvovieraat.

---

Kiitos onnitteluista! Lauantaina tarkkailin sähköpostiani tippa linssissä, kun ei tullut yhtään onnittelupostia. Mutta osa olikin jumissa jossain bittiavaruudessa ja eilen oli hieno pläjäys odottamassa. Itse synttärit meni suurempia juhlimatta kirpparikierroksella ja loppuilta pelatessa lahjaksi saamaani Kingdom Hearts II:ta. Uuuh, se on hieno. Yritän vain hillitä itseäni vähän, ettei päivät mene bittiseikkailuun ja peli lopu heti.

---

On se hyvä, että meillä on Iltis, jonka arkistoon osuin googlella: KANADASSA tehdyn laajan tutkimuksen mukaan 86 prosenttia vanhemmista on sitä mieltä, että paras tapa lasten suojaamiseksi hukkumiselta on opettaa heidät uimaan. Onneksi tämä löytyi sentään kaltaistensa joukosta, ei pääsivun uutisena.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onnea t. Jälkijättöinen

titta kirjoitti...

Miksi piti poimia lupiineja kattilaan? tulin uteliaaksi. värikästä keskikesää.