perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Klaxons - Two Receivers


AYA CARAMBA! Syksyllä lukittaudun neljän seinän sisään, lukitsen ovet ja ikkunat ja peitän pienimmätkin reiät, josta valoa voisi sisään päästä ja kytken koko av-laitteiston kaakkoon. Insomniac julkaisee Ratchet & Clank -pelin, Naughty Dog Jak & Daxterin ja vielä Sly Cooperista tulee jatko-osa! Nyt olen hilpeissäni. Ratchet & Clank ps3-peli on saanut nimensä: "Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction"! Kuullostaa hyvälle! Tuskin maltan odottaa kunnon annihilaatiota olohuoneessamme uusilla tehokkailla systeemeillä. Edellisestä murskaatiosta onkin jo sen verran aikaa, että pitänee taas jossain välissä etsiä jostain se paljon puhuttu toivontai ja siirtää ylimääräiset projektit sille päivälle.

Tänään oli mukava lusmuilupäivä. Kävin tapaamassa Ullaa työhuoneellaan. Mukavan näköistä projektia tulossa. Viritteltiin myös jotain kuviota Coloriaan liittyen ja haaveiltiin ulkomaan reissuista...

3 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Nyt mie en jaksa ennää. Korjaa tuo siun blogin nimi jo, Listalla se on cHolegh, ja niin on tuossa sivupohjassakin näköjään, mutta selaimen yläpalkissa ja bloggerissa lukee cLolegh.
Häiritsee.

Sitäpaitsi mitä hittoa se edes tarkoittaa?

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Niinjoo, miullakin on taas PS2nen, tuhohyppelyä odotellessa...

Päivi kirjoitti...

No, joo... CHOleghan sen piti olla ja tuo vikakin piti korjata jo vuonna 1 kun itse sen huomasin suurinpiirtein sivua pystyttäessäni. Mutta pm, sinne se unohtui.

Klingoniahan tuo on. Merkityksen eteen saa tehdä hieman töitäkin. Googlaa tai katso ihan eka blogientryni.