keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Paul Anka - Smells Like Teen Spirit


Aikaansaamattomuus. Vasta kymmenen minuuttia sitten sain lähetettyä pressikuvat Walsh Galleryyn. Työt ovat hieman taas kasautuneet. Ihmiset näyttävät olevan kunnon kevätterässä hiihtolomansa jälkeen ja se näkyy sähköpostini täytteessä. Hirveästi on sellaisia pieniä hoitamattomia asioita, jotka eivät veisi kauan aikaa, kun vain saisi aikaiseksi.

Mutta keskittyminen on vaikeaa. Juuri nyt pöydällä lojuu Jarmanin Chroma -kirja, joka houkuttelee lukemaan (ja josta tein pidemmänkin blogauksen tuonne väriblogini puolelle). Mikko näytti eilen leijani alkun ja siitä asti kynä on piirtänyt paperille leijaan tulevaa kuvaa. Aalto-museon kutsarin mukana tuli braille-aakkoset ja kaikista yrityksistä huolimatta ne eivät sormenpäitteni muistiin tartu.

Täytynee aloittaa työprosessi parilla copy-paste-projektilla, joihin ei aivotoimintaa tarvitse. Ehkä se siitä sitten lähtee...

1 kommentti:

Mikael kirjoitti...

Jokainen free tarvitsisi sellaisen toimistopahoilaistontun siivoomaan papereita pinoihin, täyttämään nitojaa, lataamaan langatonta hiirtä ja ennenkaikkea sanomaan: kuule etvoke, töihin siitä puuhaamaan äläkä siinä yhtään surffaile tahi blogeja luve!

Ainakin itse joudun tekemään & sanomaan itse kaiken tuon.