tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Aqualung - Strange And BeautifulOn ollut hieman hutera palautuminen. Suoritin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Oscar-gaalaa varttia vaille kuuteen aamulla, mutta pääpalkintojen jako jäi katsomatta, kun emolevy tilttasi. Pakko oli mennä nukkumaan. Järkyttyneenä totean, että vanhuus on siis tullut, kun ei enää yötä pysy pystyssä.

Jaanan kanssa piti eilen olla jäätelötreffit, mutta ne muuttuivat tavanomaisiksi kahveetreffeiksi, koska tämän kaupungin post-kesäinen jäätelöaktiviteetti on häpeällisen alhaisella tasolla. Wayne's Coffeeseen menimme hyvässä uskossa, kun siellä on komeat Mövenpick-plakaatit isollaan, mutta pm siellä mitään oli. Lohdutuskahvi sivukkeineen vähän kuitenkin rauhoitti suivaantunutta mieltä. Hyvät vinkit vastaanotetaan. Ja näin vaalien alla asiaan kannattaisi kiinnittää huomiota (huom. kaikki ehdokkaat!)

---

Sitten on niitä asioita, jotka vaivaavat mieltä, eivätkä jätä rauhaan, eikä helpotustakaan mistään näytä löytyvän. Pakko on kuitenkin julkistaa tämä ahdinko ja pyytää avoimesti apua. On sellainen suomalainen kansansatu, jossa mies joutuu jotenkin Vetehisen (Näkin tms.) valtakuntaan, luulee olleensa siellä vain päivän, mutta onkin 3, 100 tai 300 vuotta tms. Mikä on sadun sankarin nimi ja mistä tuo tarina löytyisi? Sama juttu variaationa esim. Tuhannen ja yhden yön saduissa, mutta nyt nimenomaan suomalaisten hahmojen nimiä jahtaan...

1 kommentti:

kaima kirjoitti...

Kirjaston (paikallisen) sanahaulla vetehinen mainittiin Grimmin satujen 3-osassa, näkki -haulla tuli useampiakin tärppejä mutta pitäisi varmaan plarata hyllyjen välissä kyseiset kirjat läpi että tietäisi onko joku oikea.